Sparta speelt op zaterdag 14 juli van het jaar 2018 een oefenpot tegen NAC. Of zoals de officiële site van onze club het graag zegt; Eredivisionist NAC Breda. Kortom: Eredivisionist NAC Breda versus Eerste Divisionist Sparta Rotterdam.

Het duel zal plaatsvinden op Sportpark De Gagelrijzen in het Brabantse St. Willebrord en de aftrap zal om 16.00 uur genomen worden.

Speciaal voor de voorbereidingsfetisjisten onder u, hou op donderdag 31 mei 2018 www.sparta-rotterdam in de gaten, want dan zal meer meer meer meer informatie volgen over het begin van de voorbereiding.

Bent u geen voorbereidingsfetisjist, maar heeft u meer op met het lenteweertje? Donderdag 31 mei 2018 begint volgens Weerplaza behoorlijk zonnig. In de loop van de dag meer wolken, maar het kwik zal stijgen tot zeker 25, 26 graden. Vanaf een uurtje of drie mag Rotterdam wat regenspetters verwachten en wie weet, zelfs een enkele onweersbui. We zijn benieuwd of Sparta met de nodige symboliek de voorbereidingsinfo naar buiten zal brengen op het tijdstip van de onweersbui, of toch wordt gekozen voor het optimistische lente-zonnetje. Wat een spanning, wat een sensatie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties