Sparta maakt zich op voor de wedstrijd in de eerste ronde van de KNVB-Beker tegen v.v Noordwijk. Morgenavond trapt onze club om 19:45 uur af. De derde divisionist speelde afgelopen weekend gelijk tegen Hoek, maar moet niet worden onderschat.

v.v Noordwijk, een aardige amateurclub, wijst supporters nog eens op de regels. We plukken van de website: Bij de bekerwedstrijden deze week gelden verscherpte veiligheidsmaatregelen. Het bestuur vraagt aandacht voor en strikte naleving van de regels betreffende de accommodatie.

Voor alle duidelijkheid: alle soorten vuurwerk zijn strikt verboden: knalvuurwerk, rookpotten, fakkels en alle andere mogelijke vormen van vuurwerk.
Bij niet naleving van de regels wordt handelend opgetreden door de politie. Alle boetes en schades worden verhaald op de mogelijke daders.

Bestuur vv Noordwijk

Hoe dan ook. Sparta dient deze wedstrijd als een echte wedstrijd te benaderen en niet te veel spelers van Jong Sparta (die een niveau hoger spelen dan v.v. Noordwijk) op te stellen. Volle sterkte en volle kracht vooruit.

De pupil van de wedstrijd luister naar de mooie naam: Hidde. De 10-jarige knul uit Noordwijk heeft als lievelingseten een broodje kroket. Zijn lievelingsclub is die club uit Zuid. Noordwijk haalde afgelopen zaterdag een 1-1 gelijkspel tegen het Zeeuwse Hoek. Normaliter is de nummer twee van de 3e Divisie sterker dan de club van trainer Dennis de Nooijer. Maar daar was weinig van te zien. Hebben ze zich gespaard voor de wedstrijd tegen Sparta? We gaan het zien.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties