Logo Alexandria 66

Doei, doei, Zuiderlingen. Zagen we van de week dat Spartaan’20 opeens voor die club van Zuid kiezen. Een paar centen meer bieden in Coronatijd is blijkbaar genoeg om je naam te verkwanselen…

Maar niet getreurd: Sparta is back in business! Er is een nieuwe opleidingspartner uit de hoed van Henk van Stee getoverd. De bekendste club uit het Oosten van onze stad gaat het de club van Rotterdam voorzien van de beste talentjes. Niemand of meer minder dan Alexandria ’66 zal met Sparta samen gaan werken.

Angelos Kerasavopoulos, de technische man bij de club die gevestigd is aan de Leningrad 50 in Alexanderpolder is er blij mee: ”Onze pijlers, de dingen die wij binnen onze vereniging heel belangrijk vinden, sluiten naadloos aan bij de waarden die Sparta hanteert. Ook onze ligging ten opzichte van Sparta, met name het jeugdcomplex op Nieuw Terbregge, is absoluut een voordeel. Een zeer mooie toevoeging voor ons. Wij kijken uit naar deze samenwerking en richting de toekomst”

Ook Henk van Stee kijkt uit naar de samenwerking met dit amateurvoetbal-bolwerk: “Wij willen al jaren met Alexandria ’66 samenwerken als opleidingspartner. De club past binnen onze visie en speelt met de jeugd op een hoog niveau.”

De samenwerking zal per 1 juli 2021 ingaan.

Bron: Dagblad 010

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties