Ricky van den Bergh in de Sparta naar Voren podcast

De Sparta naar Voren podcast van Rijnmond heeft deze week een verrassende gast. Niemand meer of minder dan Ruud van Os zijn favoriete speler ooit schuift aan. Deze favoriet luistert naar de naam Ricky van den Bergh. En dat is met alle respect, niet de beste voetballer ooit die Sparta in de gelederen had, maar met alle respect wel een ongepolijste Haagse spraakwaterval die de vaste deelnemers aan de podcast nagenoeg geen ruimte meer geeft om aan het woord te komen.

Dat geeft natuurlijk helemaal niet, want met alle respect, Ricky heeft wel iets meer te vertellen dan de standaard rubrieken van de heren van Os, Slotboom en Stout. Gooi er met alle respect een kwartje in en Ricky gooit de ene na de andere anekdote uit.

Anekdotes die anno 2023, met alle respect voor de generatie voetballers die we nu hebben, niet meer gangbaar zijn in een professionele sportorganisatie van gezonde voeding, empathie en normale sociale omgang. Ricky brengt ons terug na de eerste jaren van deze eeuw, waar trainers er met alle respect geen reet van begrepen, steenpuisten met een schemerlamp werden bestreden en waar Wesley van der Stam ’s nachts werd besprongen.

Abonneer
Abonneren op
46 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties