De redactie van ITWM staat op het punt naar Heerenveen te vertrekken. Als Marfelt opschiet mag hij een stukje meerijden; het is op weg naar Scandinavië, waarnaar hij ongetwijfeld zal terugkeren nu zijn huurcontract met Sparta ontbonden is.

Kampioenen!

Bij Sparta is men kampioen in het ‘onderling overleggen’ (was onze club maar half zo goed in goede spelers aantrekken en er zou zelden iemand in -al dan niet goed- onderling overleg hoeven te vertrekken). Afijn, in onderling overleg zijn Nicholas Marfelt, SönderjyskE en Sparta overeengekomen om de huurovereenkomst per direct te beëindigen. De 23-jarige linksback werd de afgelopen maanden gehuurd van de Deense club en kwam bij onze club tot zeven wedstrijden in de Eredivisie en nog wat potjes in Jong Sparta en maakte geen furore.

Sympatico, maar had nooit gehaald mogen worden

Hij had het naar eigen zeggen naar zijn zin in Rotterdam, kon goed opschieten met Alex Pastoor. Dat was prettig. Maar er is ook een andere kant. Beenhakker, Advocaat en 97,3 % van de Sparta-supporters vinden dat hij niet voldoende niveau heeft om als verdediger iets bij te dragen aan een Sparta dat zich wil handhaven in de eredivisie. Een sympathieke gozer. Jammer dat hij het niet gered heeft. Misschien beter geschikt als een middenvelder in een 4-4-2 systeem. Maar het is een feit (vindt iedereen behalve 2,7 % van de Sparta supporters) dat hij één van de vele buitenlandse spelers is die eigenlijk nooit gehaald had mogen worden.

Euroscoop

Iemand er nog interesse in dat Sparta gaat samenwerken met het in Schiedam gehuisveste Euroscoop? Zo ja, klik dan op deze link en bezorg de officiële Sparta website wat extra’s bezoekers, ook altijd leuk voor de mensen die daar hard aan meewerken. Psje…..Zou Edward Metgod daaraan misschien meewerken? Een beetje knutselen aan de officiële site? In goed onderling overleg is ten slotte besloten dat Edward echt wel iets doet bij Sparta.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties