De geruchtenmachine is opgestart. Sparta en vele andere clubs zijn klaar met voetballen. NAC bijvoorbeeld ook. Daar staat/stond een goede keeper op de goal: Nick Olij. En die willen wij, na het vertrek van Okoye wel hebben. Hij staat, zo heet het dan, hoog op ons wensenlijstje. Ook FC Groningen zou in de race voor hem zijn, maar dat is ver weg hoor, Groningen. Olij woont in Noord-Holland en dan is Zuid-Holland dichterbij.

Sparta is voor de keeper wel een optie, zo laat Olij die samen met zijn vrouw een tweede kindje verwacht, weten aan de Brabantse krant BN De Stem. Olij kent hoofdtrainer Maurice Steijn van hun gezamenlijke periode in Breda. De transfersom die op tafel moet komen bedraagt naar verluidt 575.000 euro.

Olij laat zich in BN De Stem (ITWM heeft zijn 06-nummer niet) nog niet uit over een nieuwe stap. “Die beslissing zal ik niet in de komende dagen nemen. Eerst wil ik verwerken wat ik dit seizoen heb meegemaakt. Ik ben nog met niemand rond”, aldus de doelman. NAC werd in de play-offs uitgeschakeld door ADO Den Haag.

Abonneer
Abonneren op
190 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties