Admiraal van Excelsior naar Sparta

Luuk Admiraal maakt een sportieve verbetering en zal van Excelsior naar het mooie Kasteel verhuizen. Het zou je maar gebeuren zo’n positieverbetering! Uit de krochten van Kralingen zomaar verhuizen naar de club van Rotterdam!
Daar zullen op Woudestein niet blij mee zijn vermoeden we zo. Wachten is op een pikante muurschildering in de Lusthofstraat 🙂

Luuk Admiraal zal overigens Jong Sparta gaan versterken en komt eigenlijk over van het in de beker stuntende Spakenburg waarbij hij tegen FC Utrecht wist te scoren. Excelsior, waar hij twee keer voor in de A-selectie wist aan te treden, verhuurden hem afgelopen seizoen aan de trots van het IJsselmeerdorp.

Persbericht Sparta

Luuk Admiraal speelt de komende twee seizoenen voor Sparta Rotterdam. De 21-jarige aanvaller wordt gehaald voor Jong Sparta, hiernaast zal hij meetrainen met de A-selectie. Admiraal komt over van Excelsior, waarvoor hij twee wedstrijden speelde in de A-selectie. Het afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Spakenburg, waar hij onderdeel van het bekersprookje was, mede door een goal in De Galgenwaard, bij de 1-4-zege op FC Utrecht in de kwartfinale.

In het contract van Admiraal is een cluboptie opgenomen voor verlenging met twee seizoenen.

Abonneer
Abonneren op
25 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties