Lovette Felicia gaat Sparta verlaten. De 22-jarige aanvallende maakte twee jaar geleden de overstap van Ter Werve naar Jong Sparta, maar hij kwam nooit in beeld bij het eerste. Sparta heeft niet het vertrouwen dat ooit nog Sparta 1 zal halen, logisch dus dat Sparta hem laat gaan. Felicia gaat nu voetballen bij VVSB, competitiegenoot van Jong Sparta in de tweede divisie.

Jong Sparta zal sowieso stevig ‘verbouwd’ aan het nieuwe seizoen beginnen. Er zijn al vier spelers ‘van buitenaf’ gehaald: de 19-jarige aanvallende middenvelder Joshua Sanches, de 21-jarige aanvaller Abdulsamed Abdullahi, de 18-jarige middenvelder Sven Mijnans en de 20-jarige Kevin Ringeling tekenden de afgelopen weken al een contract bij Jong Sparta, dat komend seizoen onder leiding zal staan van trainer Jeroen Rijsdijk. En er gaat natuurlijk ook een aantal A-junioren doorstromen naar de selectie van Jong Sparta. Daarnaast zullen er ook diverse spelers blijven, die vorig jaar al in Jong Sparta speelden.

Er zullen een aantal spelers doorstromen van de selectie van Jong Sparta, naar de A-selectie. Wie dat zullen zijn is nog niet bekend, al noteren we natuurlijk Harroui (verlengde afgelopen februari zijn contract tot aan de zomer van 2020) en Dervisoglu (tekende in mei een contract tot en met 30 juni 2021). Wij van ITWM verwachten dat ook centrale verdediger Lorenzo Soares Fonseca (verlengde afgelopen februari zijn contract tot aan de zomer van 2020) in de voorbereiding mag gaan proberen Henk Fräser te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties