Louis naar Cuba

Louis de Sparta-bakker. Lang onlosmakelijk verbonden aan de traditionele taart op de eerste trainingsdag van het seizoen, de vele lekkernijen op de Open Dag en natuurlijk de oliebollen. Sinds enige tijd kampt hij met een ernstige ziekte, waarvan de uitkomst nog ongewis is.

Boottocht

Nadat mede-Spartaan Eveline het initiatief nam voor boottocht als verrassing door de Rotterdamse wateren, sloegen we de handen ineen en maakten er een onvergetelijke dag van voor Louis. Bij het aanmeren zorgden de jongens van de Spangenaren voor een fakkelhaag en spandoek als steunbetuiging aan Louis. Grote klasse, mannen! Tussendoor lieten we nog een voicebericht horen van Nathan Rutjes, waar Louis een fijne band mee heeft.

Café Oude Sluis

Daarna togen we naar de toog van Café De Oude Sluis in Delfshaven, om daarna de avond te besluiten met een diner in Soif. Daar ontving hij nog prachtige handgemaakte manchetknopen, geschonken door kanjer Jacob-Jan. Het ontroerde hem enorm. Dank JJ.

Met zijn broer naar Cuba

En er is meer. Louis weet dus niet wat hem staat te wachten in het ziekenhuis de komende tijd, maar heeft één hele grote droom: met zijn broer naar Cuba. Dat is niet om de hoek en zal een flinke zak duiten kosten, maar dat gaan we samen met jullie hulp regelen. Middels een crowdfunding gaan we Louis naar Cuba proberen te krijgen. Via deze link kun je doneren: https://steunactie.nl/actions/view/louis-laatste-wens-een-reis-naar-cuba?id=8520
Om iets moois en groots terug te geven voor al het moois en groots dat hij al die jaren voor zijn geliefde Sparta mocht doen. Wordt vervolgd. Wat een club zijn we hè.. Stay strong Louis!

Update 23 maart: NA ANDERHALVE DAG DOEL BEREIKT!

ON-GE-LO-FE-LIJK…! Dinsdagavond hebben we de magische grens van € 6.600,-. behaald, en dat in nog geen anderhalve dag. Sensationeel en ontroerend, we hebben er eigenlijk geen woorden voor maar gaan het tóch proberen.
Louis is er enorm door overdonderd en beseft nog maar amper wat hem overkomt. Hij wil iedereen vanuit de grond van zijn rood-witte hart ontzettend bedanken, en wij met hem. Van supporters tot (oud-)spelers, van de club Sparta tot supporters van andere clubs.. de donaties en berichtjes waren hartverwarmend en overweldigend. Dankzij deze gulle giften kan de droomwens van dit prachtmens in vervulling gaan: samen met zijn broer naar Cuba. We zullen jullie de komende tijd op de hoogte houden van de voorbereidingen en ontwikkelingen van deze droomreis. De crowdfunding zal nog even open blijven staan als je nog geen gelegenheid hebt gehad te doneren en nog graag iets wil geven: https://steunactie.nl/actions/view/louis-laatste-wens-een-reis-naar-cuba?id=8520
Tot slot, ras-Spartaan en dichter Derek Otte heeft een prachtig gedicht gemaakt, speciaal voor Louis, dat we graag met jullie willen delen. Nogmaals veel dank, jullie zijn geweldig! Rood-wit zit ons in ’t bloed. Stay strong Louis

Gedicht Derek Otte

SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner