Aanstaande zondag staat er een belangrijk potje op het programma: Sparta – Willem II. Sparta heeft de drie punten hard nodig om bij Roda in het spoor te krijgen. Maar bij een Rotterdamse overwinning wordt ook het gat met Willem II verkleind tot slechts drie punten.

Christiaan Bax fluit deze belangrijke wedstrijd, die zondag 4 februari ouderwets om 14:30 uur begint. Joost van Zuilen en Richard Brondijk vlaggen. Vierde official is het heerschap Richard Martens.

Kaarten zijn natuurlijk te koop via www.spartakaartje.nl en via de Sparta Fanshop. Op het moment van schrijven zijn er alleen nog kaarten te koop voor de Kasteeltribune en ‘De Bok’ (de DN-tribune en Tonny van Ede tribune zijn al uitverkocht).

Utrèg-uit

Drie dagen later neemt Sparta het in Utecht op tegen de plaatselijke FC. Die wedstrijd zal woensdag 7 februari al beginnen om 18:30 uur. FC Utrecht – Sparta wordt gefloten door Dennis Higler. De vlaggende mannen zijn dan Charl Schaap en Angelo Boonman. Vierde official in Utrecht is het heerschap Erwin Blank.

Kaarten voor de duels zijn te koop via de Sparta Fanshop of via spartakaartje.nl.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties