Aanstaande vrijdag staat opnieuw een op papier zeer aardig potje op het programma: Roda – Sparta.

Roda draait tot nu toe een teleurstellend seizoen en staat op een 12e plek. Roda moet dus nog flink aan de bak om überhaupt op een nacompetitieplek te komen. Sparta staat op een tweede plek (gelijk in punten met nummer 1 Go Ahead, maar Sparta heeft een minder doelsaldo). Daarnaast doet onze club het goed in de stand om eerste periode. Daarin staat Almere eerste, maar Sparta met een gelijk aantal punten tweede. Er zijn nog 2 wedstrijden te gaan in deze periode.

Roda – Sparta begint aanstaande vrijdag om 20:00 uur. Siem Mulder is de fluitist van dienst. Jermaine Lapar en Nicky Siebert zijn de assistent-scheidsrechters bij dit duel, en vierde official is het heerschap Sander van der Eijk.

Voor zowel de Bus- als Autocombi zijn nog kaarten beschikbaar. Deze zijn te koop in de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl.

18-10-2018 Update:Rob Dieperink vervangt “Neem deze strafschop gewoon maar eens over” arbiter Siemen Mulder. Hij mag vanwege zijn enorme amusementswaarde dit weekend in de Kuip fluiten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties