Leiding- en ticketinfo RKC-uit (31 augustus 2018)

0
84

RKC – Sparta staan aanstaande vrijdag onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank. Fikkert en Ozinga. Vierde official is het heerschap Voncken.

RKC heeft 6 punten uit 2 wedstrijden. Tel daarbij op dat Sparta het historisch gezien slecht doet in Waalwijk en het lijkt erop dat er een pittige uitwedstrijd voor de deur staat.

UPDATE DONDERDAG 30-08-2018: er zijn geen kaarten voor het uitvak meer te koop. Er zullen 370 Spartanen in het uitvak aanwezig zijn. Dat betekent dus niet dat alle (680) door RKC beschikbaar gestelde kaarten verkocht zijn. Maar er waren maar 250 autokaarten beschikbaar. Die waren snel uitverkocht – de meeste Spartanen gaan traditioneel ten slotte graag met de auto naar uitwedstrijden. De busverkoop liep minder hard en de bussen moesten op een gegeven moment besteld worden. En die zitten nu ook vol. 370 man en vrouw dus die de ploeg hopelijk hartstochtelijk gaan steunen!

En natuurlijk kan Sparta bij zo’n pot alle steun gebruiken! Waalwijk is redelijk dichtbij en je kan er (zeker met de bus) voor weinig geld naar toe. Reden genoeg om de ploeg in Waalwijk te steunen! RKC – Sparta begint aanstaande vrijdag om 20:00 uur. Er zijn in totaal 250 autokaarten beschikbaar, die 16 euro per stuk kosten. Je kan ook met de bus. Kaarten voor de bus kosten 23 euro, maar ben je lid van de SV dan krijg je bij vertrek nog 5 euro terug (en jeugdleden van de SV zelfs 10 euro). Als lid van de SV heb je dus voor 18 euro een toegangskaart en een retourtje Rotterdam – Waalwijk. Geen geld. De bus vertrekt om 18:00 uur vanaf het supportershome.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties