Martin Pérez is door de KNVB aangewezen als scheidsrechter bij het duel Sparta – FC Eindhoven. Peter Janson en Jermaine Lapar vlaggen, vierde official is het heerschap Roel de Cock.


Ticketinfo

Kaarten voor Sparta – Eindhoven zijn te koop in de Sparta Fanshop of via
www.spartakaartje.nl. Op het moment van schrijven zijn er voor de Bok de Korver en Denis Neville tribune nog zo’n 40 kaarten beschikbaar. Voor de Kasteeltribune en Tonny van Ede tribune zijn nog wel voldoende kaarten beschikbaar. Als de schijn niet bedriegt zullen er weer rond de 9.000 toeschouwers zijn en daar wil jij er natuurlijk ook 1 van zijn! Heb je nog geen kaart? Koop er dan 1. Of nog beter: heb je geen seizoenkaart? Koop er dan 1! Sparta heeft op dit moment rond de 5.800 seizoenkaarten verkocht en er zijn nog steeds mensen die er eentje aanschaffen.


Oss uit in de verkoop (met een beperkt aantal autokaarten)

Overigens zijn de kaarten voor Top Oss uit ook in de verkoop gegaan en wil je daar naar toe met de auto, dat met je snel zijn, want er is maar een beperkt aantal auto kaarten beschikbaar en er gelden weer eens een aantal voorwaarden;
klik hier voor de ticketinfo voor Oss-uit.


Sparta mist minimaal 4 spelers

Momenteel kan Fräser werken met een fitte selectie, laten we hopen dat het zo blijft, want dankzij het inmiddels beruchte interlandweekend,waarin de
pilsssssleague Keuken Kampioen divisie gewoon doorgaat moet Sparta vier spelers missen. Deroy Duarte en Abdou Harroui (vanwege twee oefeni(!)interlands van Oranje onder 20) en Martis en Alberto, omdat ze zijn opgeroepen voor de nationale ploeg van Curaçao.

Als iedereen fit is, is wel op te vangen. Auassar zal voor het eerst in de basis starten, Breinburg zal weer de plek van Duarte innemen en dan moet Fräser zelf nog even bedenken hoe hij de afwezigheid van Harroui zal oplossen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties