Sparta’s teammanager Leen van Steensel wordt volgend seizoen trainer van het Goudse Jodan Boys. Hij traint daar op dit moment het tweede elftal en is dus geen onbekende van de club. In de Gouda editie van het Algemeen Dagblad stond daar gisteren een stukje over gepubliceerd. Van Steensel is realistisch over zijn toekomst: hij gaat voor het hoogste, maar als dat Jodan Boys dan blijft hij daar net zo lief de komende 10 jaar.

Leen van Steensel’s komst naar Sparta en het teammanagerschap is behoorlijk controversieel te noemen. Uitgerekend de man die voor mister Excelsior door het leven gaat werd door Alex Pastoor eerst aan de technische staf van Sparta toegevoegd om later, de bij de supporters uiterst populaire teammanager Jaap Sneep, te vervangen. Toch ligt Leen van Steensel goed binnen de spelersgroep en is hij altijd in voor een praatje met de supporters. Hij wordt met enige regelmaat bij het supportershome, getooid met rood-witte sjaal, gespot.

Of Leen van Steensel teammanager volgend seizoen teammanager van het eerste elftal blijft en of dit te combineren is met zijn hoofdtrainerschap bij Jodan Boys is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties