Laurent Jans

Laurent Jans is Spartaan af. Hij vertrekt met onmiddellijke ingang naar de 3e Liga club Waldhof Mannheim. De onlangs 30 jaar geworden Luxemburger streek vorig seizoen neer bij Sparta waar hij 21 wedstrijden voor speelde.

Concurrentie

Jans had nog een contract voor het einde van dit seizoen, maar leek last te hebben, van de sterke concurrentie in de verdediging en het middenveld. Voor het verstrijken van de transfermarkt kwam Waldhof Mannheim dus om “die Ecke” kijken, en die waren wel gecharmeerd van deze international. Of Gerard Nijkamp nog wat centjes uit een eventuele transfersom kan bijschrijven is nog maar de vraag. Sparta heeft hier tot op heden nog niets over vermeld.

Allemaal blij

Laurent Jans blij dat hij weer aan spelen toe komt, Waldhof Manheim blij dat ze een heuse international hebben aangetrokken. En Sparta ook blij dat het salaris niet meer betaald hoeft te worden. Allemaal blij dus! En wij de supporters? Uiteraard ook blij. Laurent Jans, we gunnen hem het allerbeste en dat stemt ons blij. Of deze voetballer, als we over 10 jaar terug kijken naar deze periode, nog herinnert wordt is natuurlijk wel de vraag……

Het gaat je best Laurent. Veel succes bij je nieuwe club!

Abonneer
Abonneren op
64 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties