Volgens het Brabants Dagblad is FC Den Bosch nog met twee kandidaten in gesprek voor de opvolging van de naar Twente vertrekkende directeur Paul van der Kraan. De voetbalclub praat momenteel met Manfred Laros en met de vorige maand bij Willem II opgestapte Berry van Gool, waarbij volgens het Brabants Dagblad, Laros de beste papieren zou hebben.

Den Bosch bevestigt dat er gesprekken zijn, maar gaat niet op namen in. Laros zelf zegt. ,,Informeel heb ik wel eens met Jan Hein Schouten gesproken, maar dat wil niet meteen zeggen dat we in gesprek zijn met FC Den Bosch. Allesbehalve dat. Ik ben op dit moment zeer gelukkig bij Sparta. Ik zit hier op mijn plaats. Ik zeg natuurlijk nooit nooit. Dat doe je niet in de voetballerij, maar ik ben op dit moment zeker niet concreet in onderhandeling. Ik denk ook dat eerst de overname van FC Den Bosch door Kakhi Jordania rond moet zijn, voordat die club in onderhandeling kan met kandidaten voor de directeursfunctie.”

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties