De scheidsrechters zijn aangesteld en de laatste kaarten voor de uitwedstrijd in en tegen Emmen gaan vandaag in de verkoop. Daarnaast wordt koortsachtig gewerkt aan het herstel van Kortsmit die mogelijk donderdag toch het doel van Sparta zal gaan verdedigen.

Gisteren werd bekend dat Allard Lindhout de leiding krijgt over de eerste van de twee finalewedstrijden in de play-offs bij FC Emmen. Zijn hulptroepen bestaan uit de heerschappen Van de Ven, Bluemink en Bax. In het thuisduel, komende zondag op Spangen, moeten we het doen met Pol van Boekel. De voormalige speler van VVV Venlo en meest bekende inwoner van Vierlingsbeek gaat de wedstrijd leiden met de assistentie van de heren De Vries, Polman en Van de Graaf.

Bij beiden duels wordt gebruik gemaakt van een videoscheidsrechter die als het cruciaal wordt de arbiters kan assisteren.

In Emmen lijkt de Oude Meerdijk uitverkocht te geraken. Gisteren meldde FC Emmen dat er al 6.400 van de 8.200 beschikbare plaatsen verkocht waren. Voor Sparta supporters waren er 370 kaarten beschikbaar. Daarvan zijn er inmiddels 280 verkocht aan houders van 8 of meer loyaliteitspunten. De overige 80 gaan vanochtend om 11:00 in de verkoop voor houders van 1 of meer loyaliteitspunten. Bij FC Dordrecht uit waren er nog 50 stuks te koop en die gingen in nog geen 15 seconden over de digitale toonbank. Wil je dus alsnog naar FC Emmen – Sparta? Wees er snel bij en zet je 3 PC’s, laptop, iPad en smartphone alvast in stelling! Meer info: Spartakaartje.nl

De thuiswedstrijd, a.s. zondag op Het Kasteel, is zoals we dat al meldde, uitverkocht!

Als laatste kunnen we melden dat in het AD/RD van deze ochtend een interview met Kortsmit staat gepubliceerd. Hij geeft in dit interview aan dat hij er alles op alles aan gaat doen om er donderdag bij te zijn. Het gaat wel een race tegen de klok worden omdat hij last heeft van zijn knie en dat het kunstgras in Dordrecht die knie niet goed heeft gedaan. Kortsmit wil wel 100% fit zijn, want aan een niet 100% fitte keeper heeft Sparta niets. De Sparta doelman geeft ook aan dat het een stuk zwaarder is om op de tribune te zitten omdat je dan machteloos bent en je teamgenoten niet kan bijstaan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties