Sparta supporters of de Denis Neville

Sparta verloor 5 wedstrijden op rij niet. Op naar nummer 6! Dan zal gestund moeten worden in Alkmaar. Af en toe stunten kan geen kwaad en wil onze club echt het vizier op het linkerrijtje gaan richten, dan is dat zelfs broodnodig.

Het beste seizoen dat veel supporters nooit hebben meegemaakt

Ook in het Algemeen Dagblad wordt voorzichtig gekeken naar Sparta zicht heeft op de strijd om de Europese play-offs. En het is mogelijk, dus waarom niet er vol voor gaan? Klik hier voor het artikel uit het AD waar ook aangestipt wordt dat dit voor veel (jonge) supporters het beste seizoen is dat ze nooit hebben meegemaakt. Daar zijn wel een paar kanttekeningen bij te plaatsen. Zo was vorig seizoen puur gekeken naar punt per wedstrijd zelfs nog net iets beter (maar dat seizoen werd niet afgemaakt) en promotie meemaken is als supporter natuurlijk ook geweldig. Maar dit seizoen is inderdaad uitstekend en met wat ‘verkoopkapitaal’ in de selectie kan Sparta misschien wel door gaan groeien naar een club in de stabiele middenmoot.

Henk fraser na de overwinning op Zwolle: “Op dit soort momenten verlang je zó naar je supporters. Je wilt al dit moois met hen delen, laten zien dat je met elkaar één club bent. Maar, ja…….”

Leidinginfo AZ uit

Maar liever goede resultaten zonder supporters, dan dat er geen supporters mogen komen en de resultaten ook zwaar klote zijn.

Dus genieten we op stand en en hopen we dat Sparta straks top is in Alkmaar. Aan de KNVB zal het niet liggen, de voetbalbond stuurt een topteam op de wedstrijd af; met Björn Kuipers als fluitist en Danny Makkelie als VAR. Sander van Roekel en Erwin Zeinstra zijn de vlaggende mannwn. De vierde official is heerschap Nick Smit en en Kevin Bodde mag de AVAR spelen. Zaterdagavond 10 april wordt om 20:00 uur afgetrapt in het AFAS Stadion te Alkmaar.

Abonneer
Abonneren op
26 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties