Sparta heeft zich de woede op de hals gehaald van fans van FC Twente Gemeente Enschede. In een tweet liet de club afgelopen vrijdag via het officiële twitteraccount weten dat 310 Spartasupporters op weg waren naar de Gemeente Enschede.

De reacties daarop waren niet mals. De club werd vooral verweten niet professioneel te zijn. Een bloemlezing van enkele reacties uit de Twentse Achterhoek :

@kampie11: Nu nog je twitteraccount profesionaliseren, en het begint er op te lijken…wat laat je je hier kennen…SPARTA onwaardig”

@Tuktukker: hopelijk goede terugreis gehad naar de gemeente Rotterdam. ….. De gemeente Rotterdam speelde toen wel een ondersteunende rol in de redding van Sparta: zij kocht de aandelen van de BV Stadion Sparta”

@LaurusWaning: Een tweet Sparta onwaardig.”

@DJ1402: Boter op je hoofd gemeente Rotterdam”

@kitmaster71: Hoe sneu kun je als betaald voetbalclub zijn, enige vorm van niveau en respect mag je toch wel verwachten. Maar goed, leuke avond gehad met elkaar? #fctwente#trots#altijd#3pnt

@Marceldekeyzer: Treurig dit zeg….”

@herbertbeldhuis: Een mooie traditieclub als @SpartaRotterdam onwaardig zo’n tweet. #jammer

@fabio_leroy: “Sparta mag op zoek naar een nieuwe stagiair.. 2-1, mooi antwoord gegeven op deze onprofessionele tweet.. Waarom eigenlijk ‘Rotterdam’ achter ‘Sparta’? Zal ook wel niet voor niets zijn. #treurig

@Edwin69: Keurig hoor…je laat je als club zijnde zo wel heel erg kennen! Topactie!”

Bij ITWM vinden we de actie van Sparta wel grappig. In verhouding met de serieuze malversaties en naai-streken die men in Overijssel uithaalt is dit natuurlijk een beetje dollen in de marge. Wij kregen vooral het idee dat Jack Kriek het Sparta twitteraccount afgelopen vrijdagavond beheerde. Die gooit er als stadionspeaker ook wel eens een grap en een grol uit. Verder is het natuurlijk hoe je het maar zelf bekijkt zo’n tweet, er is feitelijk geen woord van gelogen!

Geef zelf je mening of de provincialen uit het Oosten des lands gewoon niet over humor beschikken, of dat ze een terecht punt hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties