Opnieuw is het het landelijk dagblad de Telegraaf welke als eerste nieuws over onze club weet te melden. Ditmaal weet de bode uit de hoofdstad ons te melden dat Feyenoord bankzitter Michiel Kramer de aanbieding van Sparta afslaat om 17 wedstrijden in de basis te starten. Hij wacht liever de transferwindow af om elders aan de slag te gaan.


Sparta moet zijn pijlen richten op een andere spits dan nummer één doelwit Michiel Kramer. De spits van Feyenoord heeft de leiding van de Kasteelclub laten weten niet in te gaan op hun aanbod en in deze fase van de transferwindow te willen wachten op andere opties.

Kramer zat zaterdag op uitnodiging van Sparta wel op de tribune bij Telstar, waar hij de Rotterdammers bij het debuut van Dick Advocaat met 1-0 onderuit zag gaan tegen de nummer vier van de Jupiler League.

Ook ADO Den Haag meldde zich opnieuw in de strijd om Kramer, maar zij wilden hem direct voor anderhalf jaar vastleggen, zodat hij komende zomer na een goed half jaar ook nog waarde zou vertegenwoordigen. De 29-jarige spits, die komende zomer bij Feyenoord uit zijn contract loopt, wil op dit punt in zijn carrière andere mogelijkheden afwachten.

Bron: De Telegraaf


Voor Dick Advocaat, die inmiddels een kleine twee weken in dienst is van de Kasteelclub, moet deze mededeling bijzonder vervelend overkomen. Als een bankzitter als Kramer al niet voor Sparta uit wil komen, wie moet Sparta in de tweede seizoenshelft dan wel aan doelpunten gaan helpen? Van de 4 beoogde versterkingen is tot nu toe alleen Dabney Dos Santos van AZ overgekomen om Sparta te versterken. De voetbalwereld blijkt super hard, ijzig en uitermate “selfish” te zijn . Als mannen met mooie carrières zoals Leo Beenhakker, Cor Pot en Dick Advocaat die in Sparta de prachtige historische club van weleer zien deze zelfde club niet kunnen verkopen aan spelers die elders op de bank zitten, dan zal het nog een hele kluif worden om Sparta in elke linie substantieel te versterken. Eerder liet Maher, waar het onder curatele staande FC Twente dan nu weer interesse voor schijnt te hebben, ook al weten niets in een overgang naar Sparta te zien. We houden deze week angstvallig in de gaten, want over 8 dagen staat het inhaalduel tegen Vitesse op het programma.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties