Twee korte opmerkelijke berichten uit de krant. Ajax keeper Onana maakte het volgens voetbalminnend Nederland wel erg bont met zijn tijdrekken. Hij benadeelde Sparta hiermee en kwam met zijn tijdrekken behoorlijk goed weg.

Mario van den Ende, voormalig topscheidsrechter in de eredivisie, was niet te spreken over de rol van arbiter Kamphuis. Hij verweet de leidsman te laveren en inadequaat te fluiten.

Willem van Hanegem, voormalig Sparta trainer, verweet Kamphuis laf te zijn. Hij had minimaal acht minuten moeten bijtellen, aldus de Kromme.

Verder: Hoe beleef je Sparta in de bioscoop? Sparta – Ajax was namelijk te zien in de Pathe bioscoop aan het Schouwburgplein. De volgende wedstrijd van Sparta tegen Vitesse wordt a.s. zaterdag op het grote witte doek getoond!

Dagblad Trouw ging naar de bioscoop en sprak ondermeer met de families Romijn en van de Waart die tot de ongelukkigen behoorde die afgelopen zondag geen kaartje hadden kunnen bemachtigen voor het duel tegen de Amsterdamse titelfavoriet. In het artikel wordt beschreven hoe de Spartamarsch meegeneuried werd en dat er cola en popcorn voor handen was. Hoe anders zal het zaterdag zijn als Sparta tegen Vitesse moet en ook groep 1 (die bestaat uit seizoenkaarthouders van de DN-tribune) op de rode stoeltjes plaats mag nemen?

Klik HIER voor het artikel van Trouw

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties