Nog even een reminder. Deze maandag 17 september 2018 is de forumavond met Laros, Van Stee en Fraser. Aanvang 19:30 uur. Deze mannen nemen de moeite om in gesprek e gaan met supporters. Mooi als veel supporters dan ook de moeite te doen om te komen. Kom maandagavond dus naar het supportershome!

Hoe zit dat nou eigenlijk met de stadionuitbreiding? Is de bestuursfunctie ’Technische Zaken’ al ingevuld? Hoe lang speelt Sparta nog op kunstgras? Hoe gaat Sparta proberen te voorkomen dat we X spelers missen in de komende interlandperiodes?

Zomaar wat vragen die aan bod kunnen komen tijdens de forumavond Supportershome De Schicht op maandag 17 september 2018, 19.30 uur. Uiteraard kan je zelf ook vragen stellen aan Manfred Laros (Algemeen Directeur / Uitvoerend Bestuurslid Sparta Rotterdam), Henk van Stee (Technisch Manager) & Henk Fraser (Hoofdtrainer). Gewoon komen dus. Aanmelden is niet nodig.

De avond is toegankelijk voor leden van Vereniging ‘De Sparta Supporter’ op vertoon van een geldige SV-ledenpas, en ieder lid kan één introducé(e) meenemen. Ben je geen lid, dan is er vast wel iemand ter plekke die je mee naar binnen wilt nemen als introducé. Spartanen zijn ten slotte niet de meest moeilijke personen op deze aardkloot, maar lid worden van de SV (korting op busreizen, Kasteelnieuws in de bus, korting op drankjes in ‘het home’ en gewoon de supportersvereniging steunen) is een nog beter in deze. Aanmelden als SV-lid of informatie opvragen over het lidmaatschap kan via info@despartasupporter.nl.

Foto: Wim Duiverman.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties