We gaan niet voor iedere sponsor die de club ook volgend seizoen trouw blijft een apart topic aanmaken. Maar af en toe zullen we op deze plek wel ruimte vrijmaken om alle sponsoren (en supporters natuurlijk) te bedanken die Sparta ook volgend seizoen een warm hart toedragen en trouw blijven. De sponsortrouw van NICOVERKEN is hier een mooi aanleiding voor. Bij deze, aan alle sponsoren die blijven: zeer bedankt! Mede hierdoor houdt Sparta zicht op een mooie toekomst.


“Gezamenlijk streven naar de Eredivisie”

NICOVERKEN en Sparta Rotterdam zijn overeengekomen om het contract als co-shirtsponsor met minimaal één seizoen te verlengen. De Schiedamse onderneming die internationaal opereert op het gebied van ship repair, marine equipment en filling & packaging is sinds het seizoen 2009-2010 verbonden aan de Kasteelclub.

De broers Erik en Jeroen van Krugten reageren namens de directie van NICOVERKEN: “Wij zijn het seizoen voor de tweede degradatie lid geworden van de Business Club en straks al voor het zesde seizoen trots co-sponsor. Dat de club nu een stapje terug doet is ontzettend vervelend, maar dat betekent niet dat wij dat ook doen. Juist in tijden van tegenslag moet je doorzetten, dat geldt voor ondernemers net zo goed als voor voetbalclubs. Wij hebben de ambitie om gezamenlijk met Sparta weer te gaan streven naar de Eredivisie en daar helpt NICOVERKEN de club graag bij komend seizoen. Het vertrouwen is er in het nieuwe technische beleid van Henk van Stee en Henk Fraser. Samen met onze klanten, relaties en gasten in onze skybox zullen wij de club volgend seizoen steunen.”

Dave van der Meer over de verlenging van het sponsorcontract: “Het vertrouwen en enthousiasme van NICOVERKEN doet de club enorm goed. Uit de gesprekken die we hebben gevoerd komt duidelijk naar voren dat de onderlinge relatie sterk is. Binnen onze Business Club merken wij dat het signaal dat NICOVERKEN hiermee afgeeft sowieso veel gelijkgestemden kent. Dat Erik en Jeroen van Krugten als eerste partner uit het hogere segment dit signaal bekend maken sterkt ons in de komende periode. Hiermee is de rugzijde van het Sparta-shirt komend seizoen ingevuld. Met Qurrent aan de onderzijde en NICOVERKEN aan de bovenzijde gaan we nu vol voor de invulling van de voorzijde.”

www.sparta-rotterdam.nl

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties