Klappen voor Julie

Zo oud als Sparta word je nooit… Die waarheid schreef Jules Deelder jaren geleden, maar een leven dat wordt beeindigd pal voor een vierde verjaardag, voelt wel aan als heel onrechtvaardig. Het overkwam Spartaan Jesper Neeleman samen met zijn gezin kort geleden. De ergst denkbare nachtmerrie werd werkelijkheid toen ze hun 3-jarige dochter Julie overleden aantroffen in haar bedje. Het mooie, onbezorgde leventje wat ze tot dan toe hebben geleid, veranderde plots in een ware hel.

Tragedies zoals deze zijn met geen pen te beschreven. Ook zijn er geen woorden voor, zegt men altijd, maar Jesper heeft ze gevonden in onderstaand artikel.

https://www.delftopzondag.nl/nieuws/algemeen/87463/julie-neeleman-de-kleine-grote-levensgenieter-die-veel-te-kort-mocht-genieten-

Graag willen we Jesper en zijn gezin een hart onder de riem steken en laten zien dat de grote familie die Sparta is haar onvoorwaardelijke steun laat blijken.

Aanstaande zondag zal er in de 4e minuut een klein maar mooi eerbetoon aan Julie plaatsvinden vanuit het hoekvak op de Denis Neville tribune. Wij vragen iedereen om dit te begeleiden met een passend en warm applaus. Julie hield namelijk totaal niet van stilte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties