Kenzo Goudmijn Sparta
Kenzo Goudmijn 1 seizoen Spartaan

Kenzo Goudmijn gaat aankomend seizoen zijn talenten vertonen op ons mooie Kasteel. Geplukt van de bijveldjes van AZ waar de jonge middenvelder als 82 x uitkwam bij Jong AZ en op naar Rotterdam West om deel uit te gaan maken van de club van Rotterdam.

Kenzo Goudmijn is 19 jaar heeft als sterke wapen dat zijn vizier altijd aanvallen gericht staat en aan zijn speelstijl zullen we dat ook gaan merken. Henk van Stee zegt er het volgende over: “Met zijn creativiteit en aanvallende instelling kan hij van toegevoegde waarde zijn voor ons en dan kan hij bij ons de volgende stap maken in zijn ontwikkeling met speelminuten in de Eredivisie”. Verder kan hij op alle posities op het middenveld spelen en heeft hij daar de nodige ervaring mee.

Zelf wil de jongeling vooral speelminuten gaan maken in de eredivisie, dat is bij AZ lastig omdat daar de concurrentie van een hoger niveau is dan bij Sparta. Voor Goudmijn was ook de nodige interesse van andere clubs, maar Henk van Stee was er snel bij en uiteraard gaf dat Goudmijn een goed gevoel! Goudmijn volgt Sparta al langere tijd en vind het volgens eigen zeggen altijd al een leuke club om voor te gaan voetballen

De huurtermijn die met AZ is afgesproken geldt voor de duur van 1 seizoen.

Abonneer
Abonneren op
36 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties