David Garden vertrekt naar FC Eindhoven

De 18-jarige David Garden gaat naar FC Eindhoven. De centrumspits is de zoveelste speler die helaas niet weet door te breken in Sparta 1. En dat is erg jammer. De kritiek van Henk van Stee dat de jeugdopleiding momenteel te weinig oplevert voor het geld wat erin gestopt wordt, lijkt bewaarheid te worden. Het gaat top met Sparta. Maar commercieel en qua jeugdopleiding blijven we achter op de potentie. Dat moet beter!

Garden maakte het afgelopen jaar ook al speelminuten in de Tweede Divisie voor Jong Sparta. Voor het niveau dat Sparta nastreeft te licht bevonden, Eindhoven ziet in hem een spits met potentie. Hij tekende daar een contract voor 2 jaar, met een optie voor nog een jaar.

Afscheid Van Eck, Roorda en Pluim

Jong Sparta is inmiddels klaar. Nadat het afgelopen zaterdag door een zege op Kozakken Boys het seizoen als tiende afsloot, was het de afgelopen dagen nog trainen. Nu is er vakantie. as het donderdag voor het laatst als groep bij elkaar. Bij de afsluiting kregen de leden van de technische staf die vertrekken een presentje namens Sparta.

Trainer Geert Arend Roorda, teammanager (en ex-Sparta speler en Sparta supporter) Jos van Eck en video-analist Noah Pluim keren volgens jaar niet terug bij Jong Sparta. Zij hebben hun afscheid inmiddels achter de rug en hebben hun laatste werkdag als werknemer van onze club er dus op zitten.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties