Jong Sparta en Sparta Onder 18 spelen komend seizoen bij Excelsior Maassluis

16
2170

Jong Sparta Rotterdam speelde vanmiddag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in de Tweede Divisie op het sportcomplex van Excelsior Maassluis. Beide clubs hebben al jaren een samenwerking op het gebied van de jeugdopleiding maar intensiveren komend seizoen het partnership omdat de Kasteelclub het eigen sportcomplex grondig gaat verbouwen en er op Het Kasteel weer natuurgras zal worden aangelegd. Na goede gesprekken tussen beide clubs is er overeenstemming bereikt dat Sparta Rotterdam O18 en Jong Sparta komend seizoen de thuiswedstrijden op Sportpark Dijkpolder gaan spelen.

Technisch Directeur Gerard Nijkamp is verheugd met deze oplossing: “Hoe dan ook zal komend seizoen aanpassingen vragen van de spelers, stafleden, ouders en bezoekers van onze thuiswedstrijden van jeugdteams en Jong Sparta. We zijn blij dat we voor onze twee hoogste teams nu een tijdelijk thuis hebben voor het seizoen 2022/2023. Excelsior Maassluis is niet alleen een opleidingspartner voor onze jeugdopleiding, maar heeft door de jarenlange ervaring op het hoogste amateurniveau ook ervaring met de wedstrijden te organiseren in de Tweede Divisie. In overleg met zowel Excelsior Maassluis als de KNVB proberen we de ‘thuiswedstrijden’ van Sparta O18 en Jong Sparta zoveel als mogelijk te plannen op het einde van de zaterdagmiddag, met een voorkeur voor het tijdstip van 17:00 uur, zodat we aansluitend aan de wedstrijden van Excelsior Maassluis kunnen spelen.”

Voor de thuiswedstrijden van Jong Sparta in de Jack’s League die in het seizoen 2022/2023 in Maassluis worden gespeeld blijven seizoenkaarthouders van Sparta gratis toegang houden. Overige bezoekers dienen entree te betalen en de kaartverkoop voor deze wedstrijden wordt georganiseerd door Excelsior Maassluis.

Abonneer
Abonneren op
16 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties