Jong Sparta en jeugdopleiding 17 november 2018

0
80

Afgelopen week is er flink geschoven. Spelers van O19 gingen meetrainen met Jong Sparta en het eerste. Ook vanuit Jong Sparta sloten er spelers aan voor de voorbereiding van de hoofdmacht. Dit alles om vooral het eerste zondag in Nijmegen zo sterk mogelijk voor de dag te laten komen. Dit weekend staat er weer een heel programma voor de deur waarbij Jong Sparta het zaterdagmiddag op gaat nemen in en tegen Lienden.

Jong Sparta staat er goed voor. De ploeg van trainer Rijsdijk draait een prima seizoen en wint veel. In Lienden wordt een tegenstander gevonden die dit seizoen niet echt goed draait. In tegenstelling tot Jong Sparta dat al zeven keer wist te winnen won FC Lienden nog maar twee maal. De club, waar voorheen Hans Kraaij jr. de mannen de wei in stuurde, is afgezakt naar een penibele 16e positie en moet beter gaan presteren om niet in de echte problemen te gaan komen. Sparta zal in Lienden om 15:30 uur aftrappen.

De Onder de 19 speelt morgen niet. Voor de rest, zouden wij zeggen, kies een wedstrijd uit die je interesseert en ga vooral eens kijken bij onze talenten. Of discussier over de jeugd in dit topic.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties