Scheidsrechter Joey Kooij met de dochter van Frank de Boer
Foto Instagram

Schoonzoon van Frank de Boer

Het duel van Sparta tegen Willem II zal geleid worden door niemand anders dan de de schoonzoon van Frank de Boer. De uit Oostzaan afkomstige Joey Kooij zal om 20:00 uur het eerste fluitsignaal in het Koning Willem II stadion geven om de wedstrijd tussen de clubs uit 1888 en 1896 aan te laten vangen.

Assistentie

Joey gaat geassisteerd worden door Erwin Zeinstra en Erik Koopman. Zij zullen gewapend met vlag elke aanval van de Tilburgers hopelijk als buitenspel beoordelen.
En dan kunnen we niet onvermeld laten wie ons heerschap zal zijn die als 4e official er voor zal zorgen dat de gemoederen aan de lijn niet uit de hand lopen. Weliswaar is er geen Fledderus in de buurt, maar Henk Fraser kan in alle talen behoorlijk vloeken, is sinds de derby van afgelopen zondag duidelijk geworden. Jannick van der Laan is het heerschap die er toe zal zien dat de F*cks, schei*e, me*de en het wereldberoemde “ingane yesifebe” niet uit de dug-out neer zal dalen in het Brabantse stadion.

Vanuit de Zeister Metaverse

Rest ons te melden dat Jochem Kamphuis en Ralf van Vlokhoven vanuit de Metaverse deze wedstrijd mee zullen kijken om te beoordelen of Tommy Beugelsdijk zich netjes houdt aan de geoorloofde elleboogstoot waar menig Tilburgse aanvaller mee te maken krijgt.

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties