Op september 2010 is na een kort ziekbed oer-Spartaan Jan van Stigt Thans overleden. De 94-jarige Spartaan was lid van de Kasteelclub sedert 1935. Vorig jaar werd hij gehuldigd vanwege zijn 75-jarig lidmaatschap. Jan van Stigt Thans is onder meer bekend vanwege het feit dat hij regelmatig het woord nam bij de edities van het Rood-Witte mannendiner en de jaarvergaderingen waar hij bij aanwezig was.

De heer Van Stigt Thans was een vaste gast bij de thuiswedstrijden en andere activiteiten van onze club. De laatste wedstrijd die hij bezocht was Sparta- Almere City FC aan het begin van dit seizoen. Hij was tijdens zijn actieve loopbaan eigenaar van Van Stigt Thans Assurantiën in Schiedam. Dit kantoor heeft hij overgedragen aan zijn zoon, maar tot het laatst toe was hij zeer betrokken.

Onze club geeft aan deze markante persoonlijkheid te zullen missen en wenst de familie, vrienden en bekenden veel sterkte toe om dit verlies te verwerken. ITWM sluit zich hier uiteraard bij aan: heel veel sterkte gewenst aan de nabestaanden en rust in vrede

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties