Seizoen 2021/2022 ligt al weer een paar weken achter ons. Het is dus zomerstop: de periode dat iedere Spartajunk wat verder moet zoeken naar zijn broodnodige shot Sparta. ITWM geeft daarom tips om iedere Spartaan door de zomer te helpen.

Tip 1: De Sparta Podcast. RTV Rijnmond heeft een zomereditie van de Sparta Podcast geproduceerd. Naast vaste podcasters Ruud van Os, Anton Slotboom en Frank Stout zijn Manfred Laros en Gerard Nijkamp aangesloten. De podcast vind je hier.

Tip 2: De Cor Potcast. Sparta-verdediger Bart Vriends, maakt samen met Thomas Verhaar en Maarten de Fockert een veelbeluisterde podcast. In de laatste aflevering van seizoen 3 van de Cor Potcast blikt Vriends onder meer terug op de climax waarmee Sparta het afgelopen seizoen beëindigde. De Cor Potcast vind je hier.

Tip 3: Boukhari, held op Het Kasteel. ESPN heeft een fraaie documentaire gemaakt over Spartaan Nourdin Boukhari. Met beelden Boukhari als speler, als trainer én als voetballiefhebber. Meer over deze documentaire vind je hier.

Tip 4: Ontdek de Eredivisie: Sparta. Ook van ESPN is de reeks korte documentaires ‘Ontdek de Eredivisie’. In aflevering 18 wordt Sparta ontdekt. Sjoerd Mossou spreekt met Derek Otte, gaat naar Aad de Kapper en spreekt met (weer) Nourdin Boukhari. Ontdek de Eredivisie staat hier.

Tip 5: KasteelNieuws. Bij de leden van de supportersvereniging valt één dezer dagen de eindeseizoenseditie van KasteelNieuws op de mat. In dit prachtige magazine wordt uitgebreid teruggekeken op het afgelopen seizoen. Voor zover nog nodig, lid worden van De Sparta Supporter kan hier.

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties