Interesse uit Groningen voor Duarte en uit het buitenland voor Thy

36
4923
geruchtenmachine

Hoppakee´tjes, Laros Duarte en Lennart Thy in De Geruchtenmachine. Leuk voor deze mannen, die laten weten hiermee ontzettend vereerd te zijn!

FC Groningen is serieus in de markt voor Laros Duarte. Dat meldt het AD. Iedere speler is te koop, ook Duarte, maar we weten dat Van Stee spelers alleen naar een club als Groningen laat gaan voor ´de juiste prijs´. En die prijs mag voor Duarte niet te laag liggen, want we gaan hem dit seizoen nog hard nodig hebben. Auassar toonde in Utrecht aan kwetsbaar te zijn en op die positie hebben we dan eigenlijk alleen Laros Duarte achter de hand.

Het AD meldt verder dat er buitenlandse interesse is in Lennart Thy.

Appie Harroui gaat vertrekken. Dat weten we al langer, maar er zijn nu ook serieuze biedingen binnen bij Sparta, zo meldt Henk van Stee. Omdat Harroui zelf ook weg wil en hij volgend jaar gratis de deur uitloopt zal Sparta hem verkopen. Laten we hopen voor een mooi bedrag. Heeft Harroui tegen Utrecht al zijn laatste wedstrijd gespeeld, of kan hij aanstaande zaterdag vertrekken met een driepunter tegen Heracles.

Bryan Smeets denkt nog steeds aan een vertrek, maar voor hem is nog niets moois langs gekomen. En uiteraard zou er tot 1 september altijd nog een club kunnen komen die Okoye voor een mooi bedrag oppakt.

Henk van Stee op zijn beurt aast nog steeds op de huur van Aaron Meijers en Wouter Burger, al zou Henk Fraser er in ieder linie nog wel een speler bij willen hebben.

Kortom, er gaat nog wel wat gebeuren de komende twee weken op transfergebied.

Abonneer
Abonneren op
36 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties