Ragnar Ache zou in de belangstelling van onder meer het Italiaanse Torino en de Duitse clubs VfB Stuttgart en Eintracht Frankfurt. Dit bevestigt zijn zaakwaarnemer. Meer daarover in het Algemeen Dagblad van 21 november.

We zullen die krant dan ook eens even zorgvuldig doorspitten. Nu is het wel zo dat uw stukjes plaatsende ITWM redactielid met twee linkerbenen en een stevige bierbuik volgens zijn eigen ITWM-zaakwaarnemer in de belangstelling staan van Racing Genk, Borussia Dortmund en Arsenal. We willen er maar mee zeggen dat dergelijke bronnen met de nodige argwaan beschouwd mogen worden.

Maar Ache doet het goed, is jong, heeft zich met zijn goal in Jong Duitsland ook bij onze Oosterburen in de kijker gespeeld en is voor clubs van het kaliber Frankfurt zeer goed te betalen. Tegelijkertijd zou het wel betekenen dat voor Spartaanse begrippen de kassa weer eens zou kunnen gaan rinkelen.

Contract t/m 2021 (met een optie t/m 2022?)

De in Duitsland geboren aanvaller kwam in 2010 naar de jeugdopleiding van Sparta. Inmiddels is hij onbetwiste basisspeler. Zijn contract bij Sparta loopt nog tot en met 30 juni 2021.

Diverse media hebben aangegeven dat er nog een optie in zijn contract staat, waarmee Sparta zijn contract eenzijdig kan verlengen tot en met 30 juni 2022. Dat zou mooi zijn (want dan kan hij langer bij Sparta blijven, dan wel de onderhandelingspositie van Henk van Stee in het kader van de nodige euro’s is weer sterker). Helaas staat het niet in het persbericht dat Sparta destijds uitbracht en hebben we het Henk van Stee zelf nog niet horen bevestigen (maar heb je een link waarin Van Stee het wel bevestigt, gooi hem dan gerust neer in de reacties).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties