Sparta supporter Smout vroeg ITWM om aandacht te vragen voor het betaalde parkeren rondom het Sparta stadion. We vroegen hem een column hierover te schrijven, maar Smout gaf aan dat het overnemen van zijn e-mail ook prima was. Zijn jullie het met het betoog van Smout eens dat er met verschillende maten gemeten wordt?


Van: Smout

Aan: redactie ITWM

—————————-

Beste Spartanen

Als jullie Sparta nu willen hebben, zou ik er op de website van jullie toch aandacht aan geven, dat betaald parkeren voor het hoofdgebouw van Sparta Rotterdam.

Misschien komt Sparta er dan vanaf, omdat het een belemmering is van de dagelijkse bedrijfsvoering, omdat er de hele dag mensen op bezoek komen, sponsoren, en dat Sparta in zijn stadion zalen verhuurt aan diverse partijen.

En dat Leefbaar Rotterdam voor Feyenoord, moeite heeft gedaan, zodat ze geen betaald parkeren voor het Feyenoord stadion krijgen, mogen ze voor Sparta ook wel een beetje moeite doen in de politiek, nou geen mens doet daar moeite voor Sparta, dus moeten we het zelf doen Itwm.

Excelsior heeft ook geen betaald parkeren voor zijn stadion, maar zit wel in een parkeerzone, parkeerzone 630, ik weet de alleen de situatie niet bij Excelsior.

Kom op Itwm, help mij, en help vooral Sparta, besteed er aandacht aan op jullie website, omdat ze in Rotterdam met twee maten lopen te meten, en altijd is Sparta de klos.

Sparta is de enige club in het betaalde voetbal, met betaald parkeren voor zijn stadion, typisch weer Rotterdam.

Plaats dit dan maar, wat ik nu mail.

Met vriendelijke groet

Smout

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties