De voorverkoop voor het duel tegen PSV is goed op stoom gekomen. Het uitvak is ook opengesteld voor Sparta supporters en dat betekent weer een drukke bedoeling morgenavond op Spangen. Gaat Sparta weer meer dan 10.000 toeschouwers ontvangen?

Op het moment van schrijven (22-11 09:45) waren er nog 1.001 kaarten te koop op Spartakaartje.nl Met een capaciteit van 10.599 toeschouwers betekent dat er dus al een ruime 9.500 kaarten aan de man zijn gebracht. En dat gaat niet allemaal zo makkelijk als die cijfertjes je doen geloven. In de uitzending van FC Rijnmond van vorige week meldde Manfred Laros nog eens dat er hard voor gewerkt wordt om het stadion tweewekelijks goed vol te laten stromen. Onder de bezielende leiding van Sparta’s publieksmanager Wesley van der Stam wordt er door middel van allerlei acties publiek binnen gehaald. Uiteraard is dat een goede zaak voor de exposure van de club, zeker nu zij uitkomt in de eerste divisie, waar de landelijke media niet al te veel over berichten. De exposure trekt met name sponsors over de streep om toch dat pakket af te nemen. En niet zo vreemd natuurlijk, je neemt je relaties toch liever mee naar een vol en bruisend stadion op Spangen dan naar de Windhondenrenbaan in het Schiebroekse park. En omdat het Black Friday is zijn de kaartjes voor het voor Sparta supporters opengestelde uitvak, net zoals twee weken geleden, slechts tweeënhalve euro per stuk. Meer info op Spartakaartje.nl

Volle bak dus, en wat besluiten de KNVB vrienden uit Zeist dan? Uiteraard stellen zij de piepjonge Jannick van der Laan (23) uit het Brabantse (!) Cuijk als arbiter voor dit duel aan. Met 4 eerste divisiewedstrijden ervaring in zijn pocket. Het zegt natuurlijk helemaal niets, het zou zou maar een natuurtalent kunnen zijn, maar de KNVB experimenteert er weer heerlijk op los. Niet zo vreemd overigens dat er zo’n jonge leidsman wordt aangesteld, de spelers van onze tegenstander zijn nog veel jonger. In plaats van een handdruk zal er vooraf aan de wedstrijd wel een “boks” gegeven worden vermoeden wij zo….

Van der Laan gaat bijgestaan worden door Frijn en van Kampen. De man die Henk Fräser in bedwang moet houden en de extra tijd bij zal tellen is het heerschap Voncken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties