De Telegraaf zit bovenop Sparta. Niet letterlijk trouwens, maar toch: er bovenop zitten ze. Zelfs als er geen nieuws is, brengen ze het toch. In dit geval komen ze met het oude bericht in een nieuw jasje dat Sparta nog drie spelers wil halen.

En wij zijn een Sparta fansite, dus herhalen we gewoon de herhaling van De Telegraaf. Komkommertijd? Valt wel mee eigenlijk. Vitesse en Excelsior staan alweer voor de dag. Echt groen-waterig wordt het pas weer in het voorjaar. We hebben ook geen trek in komkommers. Doe ons maar weer eens drie overheerlijke punten. Lang geleden was het dat we die zoete smaak mochten proeven.

3 punten en 3 spelers, die moeten er in de komende 5 dagen dan maar gaan komen. Voor wat betreft de spelers ligt de prioriteit bij het binnenhalen van een back en een middenvelder. Voor de centrale verdediging wordt net als afgelopen maandag het Turkse talent Yigithan Güveli van Fenerbahçe door El Telegrafo als welkome extra versterking genoemd. Eigenlijk hebben we het allemaal al eens gehoord in een zeer recent verleden. Dat er in januari nog 2 of 3 spelers bij gaan komen lijkt hoe dan ook wel zeker.

Klik hier voor het hele Telegraaf artikel.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties