Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Nu het slechts nog een paar weekjes zal duren alvorens de competitie weer gaat beginnen roepen de clubs uit het betaalde voetbal hun fans op zich aan de geldende coronaregels in het stadion te houden. Doel van deze oproep is dat we straks niet terug bij af zullen geraken.


De KNVB en de clubs in het betaald voetbal roepen stadionbezoekers op om de coronaregels te volgen. “Soms is het lastig om je aan al deze nieuwe regels te houden”, schrijven ze in een advertentie in het AD. “Met elkaar hebben we de verantwoordelijkheid om de kans op besmetting minimaal te houden. Binnen en buiten het stadion.”

De eerste divisie gaat het komend weekend weer van start, de eredivisie twee weken daarna. Een beperkt aantal toeschouwers mag de wedstrijden in het stadion bijwonen. De opstellers van de advertentie waarschuwen dat het niet opvolgen van de coronamaatregelen tot een verdere inperking van het aantal toeschouwers kan leiden.

“Nadelig voor ons allemaal”, zeggen ze. “Want voetbal speel je natuurlijk het liefst voor zoveel mogelijk supporters.”

Bron: NOS.nl


Ga jij je straks gewoon aan de regels houden? Zet je een mondkapje op, houdt je anderhalve meter afstand in het stadion en zie je af van schreeuwen en zingen in ons prachtige stadion? Of ga je dit juist helemaal niet doen en trek je je niets aan van de geldende regels? Laat het weten in de reacties.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties