Na een weekendje Spartaanse voetbalrust, gaat het zaterdag weer beginnen voor onze club: de strijd tegen rechtstreekse degradatie.. En voor de optimisten onder ons: de strijd om het behalen van plek 15. Hoe dan ook, de strijd gaat verder in Zwolle, met PEC tegen Sparta.

PEC – Sparta begint aanstaande zaterdag al om 18:30 uur. Op hetzelfde moment begint Vitesse – Roda.

PSV – NAC begint die zaterdag om 19:45 uur en om 20:45 uur staat Willem II – Utrecht op het programma. Zaterdagavond weten we dus al zeer veel meer over dit weekend. Op 1 april kan VVV onze club nog een verjaardagscadeau schenken door Twente te verslaan.

Eerst zelf maar eens goed presteren in en tegen Zwolle. Joey Kooij zal het potje tussen PEC Zwolle en Sparta fluiten. Angelo Boonman en Richard Brondijk zijn de vlaggende mannen. Vierde official is het heerschap Freek van Herk. .

Op het moment van schrijven zijn er ongeveer 225 kaarten voor het uitvak in Zwolle verkocht. Natuurlijk zullen daar nog supporters bijkomen. Steun de ploeg in deze opnieuw zeer belangrijke pot! (S)CC-houders van Sparta kunnen één kaart kopen voor de Auto- of Buscombi naar Zwolle. Deze zijn te koop in de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl.

(Check overigens via www.spartakaartje.nl ook eens de mooie actie om met een tientje naar Vitesse uit te gaan!)

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties