Vrede in de Sparta Podcast

Vorige week gingen Anton en Ruud nog behoorlijk los. Ze hadden vorige week zowaar een halve fittie en zeer uiteenlopende meningen. De supporters waren niet goed geïnformeerd en werden bekritiseerd door Ruud. Daardoor keken we alweer met smart uit naar de eerstvolgende aflevering van de podcast! Die werd gisteren online gezet en uitgezonden bij RTV Rijnmond. En wat bleek: De vredespijp werd gerookt en zagen we daar nu ook een duifje voorbij vliegen? Alles is weer goed!

Niet meer boos zijn na een overwinning

Dat er tegengestelde meningen mogen en moeten zijn, dat is natuurlijk helemaal niet erg. Daarvan wordt een podcast alleen maar beter van. Maar als je een overwinning boekt moet je eigenlijk niet teveel klagen vonden de heren aan tafel. Het volgende oneffenheidje werd ook maar even gelijk glad gestreken: Er komt geen debat tussen Ruud en Hugo. Die hadden in FC Rijnmond besloten om voor de suppporters, die dan alles mochten vragen, met elkaar in gesprek te gaan over de zaak Henk van Stee. Omdat dit alweer 15 maanden geleden was en de reacties op ITWM niet mals waren werd deze keutel, zover die al tandenknarsend en persend al naar buiten kwam, in de podcast weer ingetrokken.

RET en RTV Rijnmond

Dat Sparta op het tweede plan komt bij zowel RTV Rijnmond als bij de RET dat was allemaal uit te leggen. Sparta is niet groot genoeg en daarmee moeten we maar leren leven, aldus Ruud. Omdat de sfeer zo top was aan tafel kwam er jammer genoeg geen kritiek op deze standpunten van de Hoofredacteur a.i. Bijvoorbeeld hoe een zender als TV West toch al dat amateurvoetbal uitzend? Ook had een discussie over de rol van sponsoring van semi-overheidsbedrijven die partnerships hebben met BVO’s in dit kader mooi geweest? En had het niet interessant geweest als er bijvoorbeeld gesproken zou worden over een gelijk speelveld voor de clubs in onze regio’s. Iets wat je van een overheid zou mogen verwachten. Maar goed, no war but peace, was de gedachte. En dat is ook wel eens lekker.

Wil je de podcast zien? Hieronder de Spotify en YouTube streams:

Abonneer
Abonneren op
23 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties