Niemand minder dan Jack Kriek is dit keer te gast bij de Sparta Podcast van Rijnmond. Het geluid van Sparta, 70 jaar oud, heeft een heuse verrassing in petto. Hij blijft nog 25 jaar verbonden aan de club als stadion speaker! We blijven dus voorlopig nog wel even aan hem vast zitten, aldus de Philip Freriks van Het Kasteel.

En dat is maar goed ook, want naar eigen zeggen, verdraagt deze persoonlijkheid geen kritiek. Dus hem zo maar de laan uitsturen, dat zal niet zo eenvoudig zijn. En dat is maar goed ook, want Jack Kriek is natuurlijk helemaal cult. Wij van ITWM zeggen vooral, ga door en laat je niet ringeloren door al die woke-figuren die zeggen dat je dingen niet zomaar kan zeggen als stadionspeaker. Gooi ’t er vooral af en toe, met droge Rotterdamse humor en maar eens ongenuanceerd uit. Dat maakt onze speaker namelijk uniek. Net zoals wij dat als club met zijn allen zijn.

Wat komt er nog meer voorbij in deze podcats? Nou best wel wat. En best wel pittig ook: De ongeloofwaardigheid van Jeroen Rijsdijk, het falen van Gerard Nijkamp, de teleurstellende wedstrijd tegen NEC. Maar de echte madame Jeanette zit aan het slot van de podcast. Ruud wil het eigenlijk niet zeggen, maar gooit toch even de knuppel in het hoenderhok…..Hugo Borst wat moeten we aan met hem? Hij kan zich, tot verdriet van Ruud, alleen nog maar bashend over onze mooie club uitlaten. In deze slotscene durft Anton het aan om Ruud een spreekbuis te noemen.

Al met al een prima podcast om naar te luisteren of te kijken:

Abonneer
Abonneren op
59 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties