sparta podcast

Genieten van Sparta

Henk van Stee schoof vandaag aan bij de RTV Rijnmond podcast “Sparta naar Voren!”. Hij gaf aan zonder rancune, net zoals elke Spartaan, een heerlijke voetbaljaargang te beleven.
Anton, Ruud en Frank vroegen hem onder meer over de transferwaarde van Lauritsen en van Crooij. Op basis van de statistieken zou van Crooij meer opbrengen als zijn contract verlengd zou worden.

Mica Pinto

Ook ging het veel over Mica Pinto. In de podcast blijkt van Stee een goede vriend te zijn van de Luxemburgse international die het de laatste weken zo goed doet. Het verschil tussen vraag en aanbod zou goed moeten komen en de hoop is er op gevestigd bij de voorganger van Gerard Nijkamp.

En verder

Verder, het opmerkelijke hoge aantal Sparta shirts dat veel supporters die de marathon afgelopen zondag liepen, aan hadden komt ook voorbij in de podcast alsmede een zoektocht van Frank Stout naar wat de heren aan tafel vonden van de drie raddraaiers die afgelopen zaterdag tijdens Sparta – Heerenveen na identificatie door Sparta door de politie werden opgepakt.

En moeten we wel doorgaan met de samenwerking die Sparta in de jeugd heeft met de club uit de hoofdstad?

Al met al weer een luister-waardige podcast deze keer!

Abonneer
Abonneren op
41 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties