Het is maar dat jullie het weten: de legendarische Yannick van der Laan is bij het duel van Sparta tegen FC Twente, a.s. vrijdag om 20:00 uur, degene die aan de zijlijn die de belangrijke taak heeft om elke frauduleuze poging van wie dan ook, aan banden te leggen. Dat wordt nog wat met FC Twente op bezoek!

De 23-jarige Cuijkenaar is door de KNVB aangewezen om als vierde man arbiter Serdor -umlaut- Gözübüyük en zijn assistenten Schaap en de Vries te wijzen op tijdrekken, Judas Xandro Schenk rechtmatig te wisselen en er voor te zorgen dat de trainers binnen hun instructiezone blijven. Een niet te onderschatten taakje beste ITWM lezers!

Verder valt over dit duel nu al te melden dat de supporters van FC Twente ons uitvak naar het nu laat zien volledig hebben uitverkocht. Zij slaan zich overigens behoorlijk op de borst en vinden hun fantastische support naar uitwedstrijden zee bijzonder. Het is dat hun club naar alle verwachtingen (gepaard gaande met de oneindige financiële mogelijkheden in Enschede) kampioen wordt, maar we hadden wel eens willen weten hoeveel fans ze mee zouden nemen als ze in de laatste 10 jaar acht seizoen hadden moeten uitkomen in de eerste divisie. We zullen er, denken wij, niet achter gaan komen, daar de 2e club uit Tukkerland momenteel stevig op kampioenkoers ligt.

Als we het over kaartverkoop hebben. Naar verwachting zal Sparta – FC Twente een volle bak gaan trekken. Er zijn nog zo’n 500 kaarten te koop, dus dat gaat wel goed komen verwachten we zo. Nog geen kaartje: Ga dan snel naar spartakaartje.nl en schaf een ticket aan voor dit mooie affiche. Want ondanks dat wij FC Twente inmiddels een behoorlijk vervelend clubje vinden is het wel een tegenstander van kaliber natuurlijk en gaan we naar verwachting een mooi duel tegemoet. Daarbij zijn is daarom één van de lichtpuntjes van deze bizarre competitie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties