Abdou Harroui

Abdou Harroui zal er zondag tegen ADO Den Haag niet bij zijn. Hij is positief getest op corona en zit tijdens de belangrijke 6-punten wedstrijd tegen ADO thuis op de bank naar Fox te kijken hoe zijn ploeggenoten het er vanaf zullen brengen.

Deze week zorgde het Algemeen Dagblad voor wat onduidelijkheid rondom de “medische situatie” van het Spartaanse talent. Jong Oranje’s bondscoach die Harroui selecteerde voor het duel tegen Jong Portugal meldde dat de Leidenaar positief had getest op corona en dat hij met een verhoging kampte en daarop het trainingskamp had verlaten.

In dezelfde krant verscheen vandaag een interview met Harroui. Daarin nog meer onduidelijkheid. Opnieuw wordt gesuggereerd dat de middenvelder met corana verschijnselen te kampen heeft om daar vervolgens aan toe te voegen dat Harroui zelf helemaal geen klachten heeft. Goed, corona is een ongrijpbaar fenomeen waarbij sommige doodziek worden en andere klachtenvrij blijven. Bij Harroui zijn er dus verschijnselen maar geen klachten als we het goed lezen.

“ik kan wel roepen dat ik naar Real Madrid wil,maar dan moet die club mij ook wel willen hè.”

Wat belangrijker is, is dat Harroui as. zondag niet meedoet . En dat is natuurlijk gigantisch balen voor de Kasteelploeg die de punten hard nodig heeft. Harroui is de speler die het verschil kan maken, een mooie voorzet of steekbal in huis heeft en zelf ook kan scoren. In de residentie zullen ze de absentie van een dergelijke voetballer vast niet erg vinden…

Ook komt de belangstelling van andere clubs in het AD interview van vandaag weer naar voren: Klopt FC Groningen in de winterstop weer aan? Of komen er clubs uit de top van de eredivisie voor de poorten van Het Kasteel aanrijden in hun arrenslee die in een goed gevulde zak met 3 miljoen transfervergoeding bij zich hebben?

Of is het Real Madrid, die na het vertrek van CR7 nog steeds geen waardig vervanger voor deze ster heeft gevonden, die met de euro’s gaat strooien? Harroui over Real Madrid: “Ik kan wel roepen dat ik naar Real Madrid wil”, zegt Harroui, ,”maar dan moet die club mij ook wel willen hè.”

Bron: Algemeen Dagblad

Abonneer
Abonneren op
67 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties