Harroui naar Sassuolo

423
12698

Harroui vertrekt naar Sassuolo. ‘SkySport’ beelden gedeeld van onze ex-middenvelder in Italië, zie ook de foto boven dit artikel.

“Firma sul contratto appena messa e prime parole da nuovo giocatore del #Sassuolo per Abdou #Harroui in arrivo dallo Sparta Rotterdam @SkySport @DiMarzio #calciomercato

Precies. Mooie taal toch wel dat Italiaans.

Om 15:00 uur is de deal ook bevestigt door Sparta.

Naar verluidt zou Sparta gegarandeerd 3,5 miljoen krijgen. 5 ton nu. En 3 miljoen aan het einde van het seizoen. Al worden er zoals gebruikelijk geen bedragen bekend gemaakt. Van Stee: “De uiteindelijke overgang heeft wat voeten in de aarde gehad, dat had ook te maken met de constructie waarop een vertrek mogelijk was. Met Sassuolo zijn we overeengekomen dat Abdou Harroui op huurbasis vertrekt en aan het einde van het seizoen een definitieve transfer maakt. Daarbij zijn uiteraard zekerheden ingebouwd waardoor Sparta verzekerd is van de transferwaarde die we zijn overeengekomen.”

Vastleggen nu die versterkingen!

Het is te hopen dat Sparta zich niet heeft laten piepelen en ook daadwerkelijk gegarandeerd is van de 3,5 miljoen aan het einde van het seizoen. Ook als Harroui morgen zijn been breekt en een seizoen niet kan voetballen. Daar moeten we maar vanuit gaat. Het maakt wel dat Sparta op dit moment iets minder geld heeft om te shoppen. Maar aan de andere kant. We hebben nog wat centjes op de bank. Duarte is verkocht. Er is geld binnengekomen van Dumfries. En als de 3 miljoen echt gegarandeerd komt aan het einde van het seizoen is er financieel geen excuus meer om de laatste uren de juiste spelers te halen. Het is te hopen dat Van Stee zijn zaakjes op orde heeft en dat Laros geld genoeg beschikbaar stelt. Nog een paar uur om de matige selectie op niveau te brengen. Minimaal drie echte versterkingen mogen we toch nog wel verwachten.

Genoten van Harroui

We hadden liever gezien dat hij een maand geleden al vertrokken was, omdat Sparta dan al had kunnen acteren op de transfermarkt. Maar al met al hebben we aan Harroui drie seizoenen veel voetbalplezier beleft. Een paar miljoen in de zak. En in de toekomst misschien nog meer geld aan hem verdienen. Behalve dat laatste maandje is dit wel het voorbeeld hoe Sparta maximaal kan genieten van de talenten uit de opleiding. Laten we hopen dat dit vaker gaat voorkomen. Wij van ITWM wensen Harroui dan dan ook het allerbeste in Italië!

Dinsdagdeadlinedaymiddagborreltegendeangstvoorhetdegradatiespook

Vanwege de dinsdagdeadlinedaymiddagborreltegendeangstvoorhetdegradatiespook heeft de ITWM redactie geen tijd om contact op te nemen met Henk van Stee. Zou iemand anders de honneurs waar willen nemen en Henk op de hoogte willen stellen dat hij ons lang genoeg in de maling heeft genomen? Het is nu tijd om die drie geweldige kanjers van versterkingen in één keer te presenteren. De reactie van Henk van Stee lezen we graag terug in de reacties. Bij voorbaat dank, geliefde bezoekers van deze site. Proost.

Abonneer
Abonneren op
423 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties