Abdou Harroui

Omdat we gisteren nog flink zaten te balen van de zure maar geheel terechte nederlaag tegen Fortuna Sittard ontglipte ons bijna het bericht dat Abdou Harroui voor de zoveelste keer dit seizoen zich zelf weer in de etalage heeft willen zetten.

In een interview in De Telegraaf gaf hij aan dat er weer een transferperiode op komst is en dat daarbij gekeken moet worden naar een transfer naar een andere club. Weliswaar ligt die transferperiode nog ver voor ons en is het voor Sparta en aan Abdou Harroui alle hens aan dek om acceptabel voetbal te gaan spelen in plaats van zich bezig te houden wat nu nog niet aan de orde is. Toch heef het 23-jarige talent hoge noten op zijn zang:

Op een gegeven moment dringt de tijd wel om zo’n stap te maken

“Op een gegeven moment dringt de tijd wel om zo’n stap te maken. Ik speel bij Jong Oranje met jongens die bij Ajax of Feyenoord spelen. Of met Justin Kluivert, die bij RB Leipzig speelt, en Mitchel Bakker, die bij PSG zit. Als je dan ziet dat je mee kan komen met die jongens, ga je wel nadenken.”

Of Harroui het allemaal zelf meent of dat hij als een buikspreekpop voor zijn zaakwaarnemer fungeert is niet geheel duidelijk, maar uitspraken doen zoals hij nu doet zullen bij menig supporter in het verkeerde keelgat springen. De speler heeft in 2021 nog geen fatsoenlijke wedstrijd op de mat weten te leggen. Voor de supporters, die wat meer uit de onderbuik reageren en de nuance – soms terecht- willen vergeten is het een simpele 1+ 1 =2: Slecht voetbal + grote uitspraken = verlies van populariteit en draagkracht onder de aanhang.

Abdou Harroui, die met zijn volle verstand bij Sparta tekende en ook volgend seizoen nog onder contract staat, moet of weer gaan leveren of geen interviews meer geven. Een ieder gunt de Leidenaar na dit seizoen een prachtige transfer, maar zolang Harroui zich met spelers die van Ajax, Feyenoord, PSG of Leipzig vergelijkt en niet wekelijks top presteert zal het hoongelach over hem heen vallen.

Bron: Telegraaf

Is de transferwens van Abdou Harroui terecht?
755 stemmen
5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
103 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
D
King P88gba
Gladiator
8 dagen geleden

Best grappig dat heel Nederland ziet dat Harroui verreweg onze beste en meest getalenteerde speler is en je leest dan dit artikel en de reacties erop. Ik sluit me aan bij Ruud. Er is maar een man verantwoordelijk voor het grote verval na de winterstop en dat is Fraser. Zoals wij terecht de veren in zijn reet staken na een paar mooie uit overwinningen zo moeten we hem nu weer tot de orde roepen. Zondag laten we even voor wat het is omdat zijn afbraak voetbal in Amsterdam wellicht werkt. Daarna zullen wij de opstelling weer maken.

Henry
Spartaantje
Je reactie op  King P88gba
8 dagen geleden

Goed punt

nicopijpers
Spartaantje
8 dagen geleden

Transfer Harraoui blijft en is een moeilijk geval voor Harraoui en Sparta zo lang hij op het Kasteel speelt.
Blijft het rommelen.

Laatste wijziging 8 dagen geleden door nicopijpers
D
Sparta Viking
Spartaantje
8 dagen geleden

Ik gun hem zijn transfer.
Echter, als hij zo doorgaat de rest van het seizoen (in de vorm van de laatste weken dus), mag je nog blij zijn als Groningen € 1mln voor hem will neertellen.

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Sparta Viking
8 dagen geleden

€3 miljoen en geen Euro minder. Dus nu knallen Harraoui ,dan staan de topclubs in de rij, en kan Sparta tenminste wat aan hem verdienen.

D
Ed Mahn
Spartaantje
Je reactie op  Sparta Viking
8 dagen geleden

Groningen is inmidels een goed draaiende ploeg. Dan wordt het bij Groningen ook op de bank zitten waarschijnlijk. Dan halen ze hem voor de breedte.

D
Vak13
Spartaantje
8 dagen geleden

Ik moet heel erg aan Korsmit denken. Die trok ook een veel te grote broek aan en was toe aan een topclub. Die zit nu op de bank in de 1e divisie. Laat eerst maar zien dat je echt zo goed bent. Zondag is je kans om te laten zien of je van het zelfde niveau bent als 020. En niet te veel balverlies waardoor de verdediging in problemen komt a.u.b.

D
Maurice
Spartaantje
Je reactie op  Vak13
8 dagen geleden

Er zit natuurlijk een groot verschil tussen een speler die het al op het hoogste niveau heeft bewezen (alhoewel niet seizoenen lang) en bij Jong Oranje basisklant is en een keeper die pas op halverwege de 20 op het hoogte niveau acteerde en daar nooit onomstreden geweest is…

D
jansen en tilanus
Spartaantje
8 dagen geleden

hier word ik zo langzamerhand doodziek van. geen van die “prima-donna’s” zijn vandaag de dag nog bezig met het team/de club geloof ik. puur en alleen maar op zichzelf gericht. dat je als voetballer onderdeel uitmaakt van een club, of noem het een groter geheel, is geen van die melkmuilen zich nog van bewust.!!
het spelen in lege stadions …..?? ik geloof niet dat ze er echt wakker van liggen…..(zie de belachelijke reacties en feestelijkheden na het maken van een goal).mij bekruipt soms het gevoel dat ik zit te kijken naar 11 individualisten i.p.v. naar een elftal/team. nogmaals een ziekelijke vertoning, en begin mijzelf werkelijk serieus af te vragen of ik als bezoeker ooit nog terugkeer in een voetbalstadion. (en dit speelt niet alleen bij onze club het is naar mijn idee over de gehele linie).

Adje
Spangenaar
Je reactie op  jansen en tilanus
8 dagen geleden

Puur toeval, maar frappant dat jij dit schrijft exact op de dag dat 10 jaar geleden Tonny van Ede kwam te overlijden. Een grotere tegenstelling in beleving is er niet! Je zegt het terecht: de meeste spelers van nu hebben al moeite genoeg om zich onderdeel te voelen van een team of club. Tonny van Ede wás de club!

Je kunt en mag ons voetbal niet meer vergelijken met de tijd van Tonny, toen iedereen nog een (bij)baan had en zowat om de hoek van Het Kasteel woonde. En laten we ook niet vergeten dat Sparta nog een topclub was, dus spelers hoefden niet zo nodig weg, want veel clubs beter dan Sparta waren er niet. M.a.w.: de clubliefde was mede een gevolg van de successen van toen!

Los van het huidige ”grote geld” en de zaakwaarnemers met hun verleidelijke aanbiedingen, mis ik bij de huidige spelers weleens de dadendrang en trots uit de tijd van Tonny. Het gevoel van ”wij zijn Sparta, borst vooruit en kop omhoog”. Want met je kop omhoog hoef je ook niet naar beneden te kijken, zoals nu….

D
Eef
Spartaantje
9 dagen geleden

Met onwillige honden is het slecht hazen vangen.

D
King P88gba
Gladiator
9 dagen geleden

Stemmingmakerij van de bovenste plank. De redactie van ITWM is klaarblijkelijk ook nog pislink na zaterdag. Terecht. Ik ben ook nog steeds pislink.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  King P88gba
8 dagen geleden

Misschien moet ITWM dan eens een item aanmaken voor de hoofdverantwoordelijke voor de chaos van na de winterstop ipv 1 individuele speler aan te pakken.
Harroui speelt inderdaad minder maar dat geldt voor veel meer spelers.
Harroui moet de bekende knop omzetten maar misschien is het nog veel belangrijker dat degene die verantwoordelijk is voor die rare opstellingen/wissels/ interviews eens in de spiegel gaat kijken.

D
Ron Essen
Gladiator
Je reactie op  Ruud
8 dagen geleden

Juist Ruud!

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
9 dagen geleden

Nou, ITWM pislink…?
De voorbeschouwing die nooit kwam en het ontbrekende Heerschap is mede schuldig aan de nederlaag.

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
8 dagen geleden

Zo bijgelovig ben ik ook
Zonder een heerschap langs de lijn, is het vragen om problemen

Laatste wijziging 8 dagen geleden door Fan
D
_Stephan
Spartaantje
Je reactie op  King P88gba
9 dagen geleden

Inderdaad, makkelijk scoren van ITWM. Elftal inclusief Harroui draaien minder. En dan moet je gewoon je bek houden. Of zoiets.

Deed Sparta dat maar. Makkelijk scoren.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  King P88gba
9 dagen geleden

Op wie ben je boos?

D
Sparta Nar
Spangenaar
Je reactie op  ATX
9 dagen geleden

Schijnbaar op de toiletpot want hij is pislink

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Sparta Nar
8 dagen geleden

Ja pis links

Bospolderaar
Spartaantje
9 dagen geleden

Het probleem is niet zo zeer dat Harroui zgn. hogerop zou willen en dat ook zegt, maar dat hij de laatste maanden totaal niet presteert. Slecht voor hem en slecht voor ons.

Laatste wijziging 9 dagen geleden door Bospolderaar
D
thevoicevanzelzate
Spangenaar
9 dagen geleden

Appie is een prima gosert.

En nogal wat journalisten stellen steeds weer dezelfde allesbehalve originele vraag, waarop-ie netjes geeft.

Misschien moet-ie voorlopig in interviews zeggen ‘dat-ie allang antwoord heeft gegeven op vragen over zijn toekomst en daar momenteel niets aan te voegen heeft.’

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  thevoicevanzelzate
9 dagen geleden

Misschien moet Appie ook maar eens blijdschap tonen als er iemand scoort (of in ieder geval doen alsof).

D
appie ossie
Spangenaar
Je reactie op  thevoicevanzelzate
9 dagen geleden

thx voice

D
Sunny
Spartaantje
9 dagen geleden

Iedereen weet dat Harroui gaat vertrekken. Hij is, onder normale omstandigheden, Sparta ontgroeid. Onze TD hield vorige week nog een verkooppraatje bij RTV Rijnmond. Wat valt Harroui dan nu te verwijten? Helemaal niks. En laten wij eerlijk zijn, Sparta is niets anders dan een opleidingsclub. Wij leiden immers jeugdspelers op voor andere clubs. Niks mis mee, want daarom bestaan we nog.
Dat het de laatste weken slecht gaat ligt niet alleen aan Harroui. Misschien moeten wij wel concluderen dat de houdbaarheidsdatum van onze trainer is verstreken. Het enige dat ik hoop dat Sparta de komende weken genoeg punten gaat pakken om in de eredivisie te blijven.

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  Sunny
9 dagen geleden

Als hij Sparta ontgroeid is laat hij dat echt niet zien juist van zo’n speler mag je verwachten dat hij boven de rest uitsteekt ik zie het niet en ik niet alleen denk ik.

D
Pascal
Spartaantje
Je reactie op  Fonzy
9 dagen geleden

De rest laat ook niet meer het oude niveau zien.
Soms steekt hij qua intelligentie er altijd nog ver bovenuit.
Terecht dat hij weg wil en verbaasd me hoe sommigen reageren! Hij stond ook open voor een vertrek begin dit seizoen.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  Pascal
9 dagen geleden

Open staan voor een vertrek. Tsja… Dat staan ze allemaal.
ff een club zoeken die 3 mljn. over maakt.
Anders graag die intelligentie gebruiken om slim te antwoorden op veelgestelde vragen zoals : sta je open voor een andere club.
Het zou hem sieren om te zeggen dat hij tot einde contract Graag speler bij Sparta is. De club die hem kansen en opleiding geeft.
En er pas kans op vertrek is als Sparta daar mee accoird gaat. PUNT!

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  Pascal
9 dagen geleden

Wat heeft de rest er nu mee te maken Harroui wil weg de rest op Duarte na die zijn mond houd niet.Hij moet opstaan en laten zien dat hij juist beter is dan de rest,beter voor hem en ook voor Sparta.

D
Pascal
Spartaantje
Je reactie op  Fonzy
9 dagen geleden

De rest laat dan ook zien dat het een collectief iets is en niet alleen bij Appie. Hele team speelt slechter dan voor de winterstop.
En ik zie hem ook graag nog beter voetballen als voor de winterstop! Iedereen wel. Het zit er momenteel bij niemand in.

D
Melkchocolade
Spartaantje
Je reactie op  Pascal
9 dagen geleden

Bovendien geeft hij gewoon antwoord op vragen die gesteld worden. Die jongen heeft het nu even niet en komt straks hopelijk weer in vorm. Dan stijgt hij weer ver boven de rest uit.

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Melkchocolade
8 dagen geleden

Daar hopen we dan maar op; hij kan het toch niet verleerd zijn ?

ostschweiz
9 dagen geleden

Een pauper is iemand die in een arm gezin geboren is en die er nooit in zal slagen enige welstand te bereiken. Wat de opmerking pauperkrant hiermee te maken heeft ontgaat mij. Ik zie dit forum graag zonder politieke opvattingen. Het gaat om Sparta, voetbal en in dit geval om
Harroui.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  ostschweiz
9 dagen geleden

Zoek op het internet eens naar pauperkrant. Het zal je verbazen. Zelf kom ik ook uit een arm gezin uit een buurt die verpauperd is. Toch ben ik goed terecht komen. Helaas heeft niet iedereen dat geluk (of doet er iets aan).

Laatste wijziging 9 dagen geleden door Rob Laanen
D
vakkie20
Gladiator
9 dagen geleden

Iedereen mag ambities hebben. En van mij mogen alle spelers bij Sparta dromen van een grote clubs. Harroui heeft daar nog goede redenen toe ook. Laat hem lekker.

Ik vind het alleen belangrijk hoe die speelt voor Sparta. En dat is de laatste weken niet je van het. Waar is de balafpakker Harroui gebleven? Waar zijn de combinaties en de assists gebleven? Ik zie hem alleen nog maar vanuit het middenveld richting de zestien dribbelen om zelf te schieten. Dat kan ie best goed natuurlijk, daar niet van, maar zijn spel begint zo wel eenzijdig te worden.

Laatste wijziging 9 dagen geleden door vakkie20
D
Peter Bonnier
Spangenaar
9 dagen geleden

Ik zie het probleem niet zo. Iedereen weer toch dat hij in de zomer verkocht gaat worden? Waarom mag hij zichzelf dat niet aanprijzen?

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Peter Bonnier
9 dagen geleden

Jezelf aanprijzen, doe je op het veld, niet in de krant en zeker niet in een pauperblad.

Bospolderaar
Spartaantje
9 dagen geleden

Je mag nu toch aannemen dat Harroui komende zondag een fantastische wedstrijd speelt op zijn niveau tegen Ajax ! zo ja, dan mag hij verder praten.

D
Ed Mahn
Spartaantje
Je reactie op  Bospolderaar
9 dagen geleden

Ja en dan in het licht van de samenwerking tussen Sparta en Ajax direct een verkoopprijs afspreken van 5 miljoen aan het eind van het seizoen.

Bospolderaar
Spartaantje
Je reactie op  Ed Mahn
9 dagen geleden

Precies, en dan kan hij volgend seizoen bij ajax gaan lopen mekkeren over een transfer naar Barca, Real Madrid of PSG of Bayern…

D
Gert van der Beek
Spangenaar
9 dagen geleden

Wat een selectieve verontwaardiging hier! Er wordt zelf gerept over een interviewverbod.

HvS zet hem potdomme zelf elke keer in de etalage en zegt dat hij rijp is voor een topclub. Hij lulde hem zelfs pas nog naar Zuid en lijkt bijna wel zijn zaakwaarnemer.

En wat moet Appie dan? Zeggen dat die als 23-jarige international dolgelukkig is in een team dat alleen voor handhaving moet spelen?

En nu mag Appie niet zeggen dat die ook naar een grote club wil als dat aan hem wordt gevraagd?

En ja hij is het ff kwijt. Net zoals driekwart van het team sinds de winterstop.

Het lijkt me als TS eerste prioriteit om uit te vinden hoe dat komt. Ik zie in ieder geval geen automatismen, minder passie en plezier. Bij Appie en bij de rest. Dat is het probleem. En dat kost transferwaarde. Van iedereen.

Henry
Spartaantje
Je reactie op  Gert van der Beek
9 dagen geleden

Amen

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Gert van der Beek
9 dagen geleden

Ik weet het niet hoor maar, dit interview stond zondag de dag na de collectieve wanprestatie op vp. Harroui mag zijn ambitie zeker uitspreken echter, op dit moment moet zijn ambitie zijn “uit het dal komen” en dat geld uiteraard voor alle spelers. Op zondag een interview geven wat alleen maar over jezelf gaat vind ik niet kunnen. Hij had beter over de sportieve problemen kunnen praten. Harroui is allang niet meer met zijn huidige werkgever bezig.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Gert van der Beek
9 dagen geleden

Ben het wat betreft zijn ambities en zijn interviews volledig met je eens. Zijn teleurstelling over het niet doorgaan van een transfer is ook begrijpelijk na een goede eerste seizoenshelft.
Wel vind ik dat hij nu die knop om moet zetten en zich voor 100% moet inzetten voor het team en niet alleen voor de FC Harroui moet spelen.
Hij zorgt met zijn ongeïnteresseerde houding en zijn minimale inzet zelf voor dit soort reacties. Niemand wordt daar beter van. Sparta niet maar zeker Harroui zelf niet.
Hugo Borst, wat ik overigens een kwal eerste klas vind, had bij ESPN wel een punt wat betreft zijn slechte instelling van na de winterstop.
De media pakt dit razendsnel op. Bij Rijnmond staan ze alweer te smullen om te vermelden dat de Spartasupporters Harroui beginnen uit te kotsen. Voetbalprimeur neemt dat razendsnel over. Transferwaarde keldert en Harroui mag straks blij zijn als middenmoters zoals Groningen of Heerenveen nog interesse hebben.

Henry
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
8 dagen geleden

Neem dat Rijnmond al lange tijd niet serieus meer
Wat de scepter zwaait heeft niet echt klasse
Is eigenlijk een afwachtend en zwalkend net niet
Er zijn leukere en betere tijden geweest bij Rijnmond Sport
A U B niet de Corona de schuld geven

D
appie ossie
Spangenaar
9 dagen geleden

Hopelijk wordt hij geen rotte appel…

D
Mortenino
Spangenaar
9 dagen geleden

Ik ben zo langzamerhand wel een beetje klaar met Appie en Deroy. 2 prima spelers uit de eigen jeugd maar constant een grote mond over een vertrek. De 1 wil transfervrij weg en dus niks opleveren voor de club die hem alle kansen heeft gegeven en de ander loopt in elk interview en elke transferperiode te verkondigen dat hij toe is aan een stap hogerop. Dat laatste is met zijn spel van de laatste weken nogal misplaatst. Wat moet je nou als club met dit soort jongens?

D
_Stephan
Spartaantje
Je reactie op  Mortenino
9 dagen geleden

Koesteren en daarna voor veel geld verkopen is wat je ermee moet.

Zit wel een verschil tussen Duarte en Harroui. Duarte breekt telkens niet niet helemaal door. Heb hem verder nog niet over hogerop gehoord trouwens. Wel dat Sparta zijn club is.

Harroui is wel al lang en breed doorgebroken, ondanks wat zwakkere weken. Van mij mag hij hogerop. Hoop niet dat we, net als met Mendes destijds, het moment missen en de hype voorbij is.

D
HansG
Spangenaar
9 dagen geleden

Had Sparta maar een speler als Bouchouari (speler van RodaJC).Wat een drive!! Maakt ook een prachtige 0-3 tegen Excelsior.

Laatste wijziging 9 dagen geleden door HansG
D
_Stephan
Spartaantje
Je reactie op  HansG
9 dagen geleden

Ja waren wij maar Roda JC!
Topscouting en topbeleid daaro!

D
Ed Mahn
Spartaantje
Je reactie op  HansG
9 dagen geleden

Ja, gek genoeg halen wij nooit dit soort spelers binnen of een griekse spits die er in één seizoenshelft 20 in schiet. Het wordt inderdaad tijd dat de jeugdopleiding en de scouting onder een vergrootglas gelegd wordt.

D
King P88gba
Gladiator
9 dagen geleden

Prima toch dat die jongen enthousiast is over de volgende stap is zijn carrière. Er wordt nu net gedaan alsof die jongen zelf de Telegraaf gebeld heeft. Dat is natuurlijk onzin. Harroui geeft gewoon netjes antwoord en zegt totaal geen gekke dingen. Kinderachtige opmerking dat hij een buikspreek pop zou zijn. Klaarblijkelijk hebben sommige mensen liever dat hij liegt. Als je op wilt leiden als Sparta zijnde moet je niet huilen om dit soort interviews van een jongen die bij Jong Oranje zelf merkt dat hij het niveau aan kan.

Laatste wijziging 9 dagen geleden door King P88gba
D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  King P88gba
9 dagen geleden

Niet zo naïef King. De Telegraaf leeft van riooljournalistiek. Ze weten wat er speelt tussen Sparta en Harroui dus willen ze de stemming wel even opvoeren. En natuurlijk mag Harroui zeggen dat hij hogerop wil, maar daar hoeven Sparta en zijn supporters niet onder te lijden.

Laatste wijziging 9 dagen geleden door Rob Laanen
Henry
Spartaantje
Je reactie op  Rob Laanen
9 dagen geleden

Toch lees ik graag de Sport/Voetbal van de Telegraaf
En dan de pod/casts echt geen onzin

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  Rob Laanen
9 dagen geleden

Laat gaan hij lult toch onzin.

D
Spartaan uut Grunn
Spartaantje
9 dagen geleden

Ik snap niet dat zo een jongen nu met deze plannen naar buiten komt terwijl hij dit kalenderjaar echt niet boven de middelmaat uitkomt. Ik hoop overigens wel dat hij Sparta weer op sleeptouw kan nemen en zich ook met de juiste instelling inzet voor onze club en niet alleen met zij eigen toekomst.

D
wvb87
Spartaantje
10 dagen geleden

Ok. Dan nu goed gaan spelen en verkopen we hem in de zomer voor 5 milj.

D
Hans E
Gladiator
10 dagen geleden

Misschien is Harroui al eerder “ff” op t bankje gezet.
Was ineens een paar wedstrijden geblesseerd. Niemand wist wat.
Daarna heeft hij in ieder geval geen bal meer goed geraakt.
Dus ja, …

D
Henk Valk
Spartaantje
10 dagen geleden

Hij moet gewoon zijn best gaan doen en inzet tonen ,of anders ernaast en Mijnans erin .enverder klaarstomen .

Henry
Spartaantje
10 dagen geleden

Hij moet zich rustig houden en niets anders
Zondag lekker starten op de bank en niet in de basis
Maakt in dit geval weinig uit
Weg gaan doet hij toch hij heeft de “waarschijnlijke ster-allures”
Alleen met dit verschil dat van Stee de “baas” is >> : luisteren

D
Allez OM
Spangenaar
10 dagen geleden

Laat t dan maar eens zien tegen Ajax dan speelt hij tegen spelers van zijn niveau……teiltje….

D
Sparta kaatsheuvel
Spartaantje
10 dagen geleden

Misschien moet je Harroui eerst even op de reservebank neer zetten?

steef
Spartaantje
Je reactie op  Sparta kaatsheuvel
10 dagen geleden

Banken a.s. Zondag kan wel eens averechts werken.Praten is m.i z de beste oplossing.

D
Sparta kaatsheuvel
Spartaantje
Je reactie op  steef
9 dagen geleden

Zou onze trainer dat niet doen dan, na vijf wedstrijden slecht spelen heeft volgens mij met desinteresse te maken!

D
Dikker
Gladiator
10 dagen geleden

Voor Appie wel prettig dat er even geen mensen bij de wedstrijden mogen zijn.
voor ons zou het wel prettig zijn als Appie zijn voet weer eens laat spreken en zijn oogkleppen af zet.

D
Brandweer1
Gladiator
10 dagen geleden

Als Appie naar een grote club wil moet hij als een grote jongen gaan spelen. Hij heeft het in eigen hand.

D
Sparta kaatsheuvel
Spartaantje
Je reactie op  Brandweer1
9 dagen geleden

Ben het niet altijd met jou eens, maar hier heb je absoluut een punt!

D
HansG
Spangenaar
10 dagen geleden

Hij moet zich nu even koest houden,want hij speelt nu zeer middelmatig en kan zo spelend een transfer naar een goede club wel vergeten.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  HansG
10 dagen geleden

Ook dat,maar hij drukt zo ook de prijs bij Sparta. Wordt minder waard zo.

D
lofer
Spartaantje
Je reactie op  rotterdam[west]
9 dagen geleden

dat klopt. maar dan komt er ook geen grotere (meer betalende) club voor hem.
Op den duur kan hij niet weg naar waar hij meer verdient. Dan mag hij weer blij zijn dat hij bij sparta misschien wel een contract mag tekenen.
Op de manier waarop hij nu speelt is er echt geen enkele topclub die intersse in meneer heeft. Of je moet groningen een topclub vinden. Maarja, die hebben geen 3 mljn.

Henry
Spartaantje
Je reactie op  rotterdam[west]
10 dagen geleden

Ik : juist wat meer > na de zomer

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Henry
9 dagen geleden

Nee hoor, juist niet.
Heeft dan nog maar 1 jaar contract.
En hij laat deze periode niet zien dat hij een meerwaarde heeft voor dit Sparta.
Evt geïnteresseerde clubs volgen onze wedstrijden ook en die zien uiteraard hetzelfde als wij.
Als hij dit seizoen niet zijn klasse meer etaleert, mag je blij zijn met 1-1 1/2 miljoen.

Henry
Spartaantje
Je reactie op  Hans E
9 dagen geleden

Raiola en/of Jansen halen er gewoon DE prijs uit
Zelf ja zelf denk ik rond de 5 M Euro is haalbaar
We praten niet over FC EN FC je-weet-wel
Er zal echt wel over de grens gezocht zijn > reeds <

D
Ed Mahn
Spartaantje
Je reactie op  Henry
9 dagen geleden

Misschien gaat ie Rayhi wel achterna en hoor je niks meer van hem.

Henry
Spartaantje
Je reactie op  Ed Mahn
9 dagen geleden

In het Betaalde Voetbal is alles mogelijk
Onze Club staat er gemiddeld financieel
nou niet bepaald in waarde hoog voor
Tel alle Spelers maar bij elkaar > Marktwaarde

D
TvdP
Spartaantje
10 dagen geleden

We hebben een keeper gehad die had het zelfde idee en is nu reverse keeper in de eerste divisie. Hoop voor hem en voor Sparta dat het niet de zelfde weg op ga. Voetballers moeten minder naar hun zakenwaarnemers luisteren, want die hebben alleen maar dollar tekens voor de ogen.

D
Houten Klaas
Gladiator
10 dagen geleden

Misschien het moment om weer eens met je voeten te spreken in plaats van je mond Appie. Ik gun je oprecht een prachtige transfer, maar het heeft invloed op je spel momenteel dus dan ben ik er even iets minder blij mee.
Schouders eronder en volle bak die laatste maanden Sparta naar lijfsbehoud voetballen!

D
Ron Essen
Gladiator
10 dagen geleden

Hij moet eerst eens op zijn oude niveau terugkomen tot die tijd is het verstandig om je mond dicht te houden lijkt mij.
Komt er een club die het gewenste bedrag neerlegt zou ik hem laten gaan.

steef
Spartaantje
10 dagen geleden

Vooropgesteld dat ik hem z,n transfer gun.Op dit moment zie ik een ongeïnteresseerde speler die lijdt aan zelfoverschatting en waarbij hij helaas niet de enige is bv DD heeft daar ook last van ik wordt hier niet vrolijk van,tel daar bij op dat dhr Fraser teveel de warrigheid van Schmidt van psv wil kopieëren met wisselende opstellingen en billen knijpen is terug van weggeweest. Hoop dat de neuzen spoedig weer dezelfde kant op wijzen.

flardinga
Spartaantje
10 dagen geleden

Je hebt een contract bij jouw werkgever Sparta en moet gewoon ook als je niet lekker in jouw vel zit gewoonweg inzet hebben,wij als supporters hebben met die interne zaken toch helemaal niks te maken,als speler heb je jouw verantwoordelijkheid voor de club waar je nog steeds onder contract staat,kom op Harraoui je kunt zoveel beter,beter voor jouwzelf en voor Sparta!!!

D
Sparta kaatsheuvel
Spartaantje
10 dagen geleden

Ik gun Harraoui het allerbeste, maar hij moet zich nu wel herpakken om Sparta weer verder te helpen!
Zoals hij nu bezig is daalt alleen zijn marktwaarde en zit er geen enkele club meer op hem te wachten!
Kom op Harraoui laat zien dat je nog steeds een Spartaan ben!

D
Ruud
Leonidas
10 dagen geleden

Het kan best zijn dat Harroui te maken heeft met een wat mindere periode maar het minste wat je dan mag verwachten is 100% inzet.
Dat ontbreekt er momenteel gewoon aan.
Kijk nog eens hoe bij in de blessuretijd tegen Utrecht helemaal niets doet bij dat doelpunt.
Als trainer moet je dan toch razend zijn.
Ook in de andere wedstrijden na de winterstop spat de desinteresse eraf. Hij loopt op het veld en je ziet aan zijn hele houding dat hij loopt te balen.
Heel erg jammer dat hij die knop niet om kan zetten.
Zowel voor hemzelf als voor Sparta.

Laatste wijziging 10 dagen geleden door Ruud
D
Dr. Clavan
Gladiator
10 dagen geleden

Vind het van welke speler dan ook altijd wel zeer arrogant om op deze manier over een stap hogerop/andere club te praten wetende dat de speler in kwestie ook voor volgend jaar nog gewoon onder contract staat bij Sparta. Regels/afspraken/contracten lijken dan ineens niet meer geldig voor de hele entourage rondom zo’n speler. Een speler als in dit geval Harroui moet zich ook eens realiseren dat wanneer hij al weken geen bal goed raakt hij ook gewoon zijn volledige salaris betaald krijgt (volgens regels/afspraken/contract) door Sparta – gewoon keihard werken voor je geld zou ik Harroui in deze willen adviseren en dan aan het eind van het seizoen/na de laatste competitie wedstrijd eens kijken of dit dan misschien wel heeft geleid tot een envelop met een leuke aanbieding van een andere club die thuis bij je in de bus is gevallen… Ambitie is prima maar dit doet een beetje denken alsof hij Sparta al zachtjes vergeten is en dat is wat mij betreft een zeer slecht signaal richting de club Sparta en zijn supporters al kan dit alles natuurlijk ook weer ingefluisterd zijn door een -semi criminele- ‘zaakwaarnemer’ met Dollartekens in de ogen 🙁

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Dr. Clavan
10 dagen geleden

Ik denk dat hij een hoop krediet aan het verspelen is.
Supporters pikken dat gedrag niet en een geïnteresseerde club zal zich ook gaan afvragen of ze iemand met zo’n slechte mentaliteit wel willen halen.
Hij mag wat dat betreft een voorbeeld nemen aan die Griek van VVV. En van der Water van Heracles kan in Amerika in één keer miljonair worden maar Heracles liet hem ook niet gaan. Maar hij laat in ieder geval zien waarom clubs hem willen hebben.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Ruud
10 dagen geleden

Ja en dat is wel jammer als je miljonair kan worden. Maar dan moet die club maar dat transferbedrag op tafel leggen en anders moet v/d Water maar zelf er een bedrag bijleggen dat het als nog goed komt. Want je bent gelijk binnen voor de rest van je leven.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  rotterdam[west]
10 dagen geleden

Klopt, maar van der Water verzaakt niet en toont wel de juiste mentaliteit ondanks dat hij teleurgesteld is.
Appie heeft daar duidelijk meer moeite mee en solliciteert op deze manier gewoon naar een plek op de bank.
Heel vervelend voor Harroui, Sparta en voor ons als supporters.
Ik hoop dat al die negatieve media aandacht hem doet beseffen dat hij verkeerd bezig is en dat hij alsnog die knop om kan zetten.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Ruud
10 dagen geleden

Deze reactie mogen ze wat mij betreft in de kleedkamer hangen.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
10 dagen geleden

Ja laat hem dat lezen. Hij is maar een passant en wij zijn de Spartanen.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Rob Laanen
10 dagen geleden

Ik geef mijn fiat.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Ruud
10 dagen geleden

Doe maar duur “een auto weggeven”.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Jan
10 dagen geleden

Vind je dat een Auto Jan. is meer een vervoermiddel.🤣

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  rotterdam[west]
10 dagen geleden

Nee ik zou hem ook weggeven.

D
Cap
Spangenaar
10 dagen geleden

2!

(1+1 dus)

Laatste wijziging 10 dagen geleden door Cap
D
Hans E
Gladiator
10 dagen geleden

Zonder bal maakt Harroui vrijwel geen meters meer. Oogt daarmee zelfs lui.
Terwijl zijn inzet en strijdlust juist altijd onderdeel van zijn wapens waren.

Nu wilt hij alleen nog maar aan de bal iets laten zien. En dan nog vooral en alleen maatvoer zichzelf, met als resultaat dat hij zich steeds weer vastloopt en balverlies lijdt.

Hij heeft zichzelf en Sparta daarmee erg benadeeld.

D
rotterdam[west]
Gladiator
10 dagen geleden

Ik gun hem best een goeie transfer, maar laat hij eerst maar eens goed het seizoen afmaken bij Sparta.Met een inzet van 200% en dat wij hem altijd in geheugen houden als een goede speler. Maar daar lijkt het nu helemaal niet op. ik heb het idee of hij zich loop te sparen en er een potje van maakt.

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  rotterdam[west]
10 dagen geleden

Nu hij er een potje van maakt, gooit hij zijn eigen glazen in, komt hij straks op de Bank te zitten, en zeggen geinteresseerde clubs straks, toedeledokie jou hoeven we niet meer.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  HansG
10 dagen geleden

Voor Sparta zou dat ook bijzonder vervelend zijn.

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
10 dagen geleden

Wat hij nu doet, is Sparta een hak zetten ,doordat meneer in de winterstop niet naar een andere club kon gaan. Gelukkig hebben we Henk van Stee, die een speler niet voor een appel en een ei laat vertrekken.

D
Jan
Gladiator
10 dagen geleden

Zolang er geen enkele club de transferprijs voor Harroui wil betalen speelt hij gewoon bij Sparta. Op zijn leeftijd speelde de echt grote voetballers al in het grote oranje. Bij jong heeft hij zelden een basisplaats dus jezelf vergelijken met spelers die elders bij een grotere club spelen is wel heel erg arrogant.

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Jan
10 dagen geleden

Ja, het wordt een arrogant en irritant mannetje

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  HansG
9 dagen geleden

Dat valt ook wel weer mee.
Arrogant vind ik hem zeker niet.
Maar dat hij momenteel het nivo etaleert van een speler op KKD nivo is duidelijk.
Denk dat hij niet bewust slecht speelt maar daarom is het minste wat je kan doen, je voor 100% inzetten en dat zie ik helaas niet.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Jan
10 dagen geleden

ik weet bijna 100% zeker dat hij weg gaat einde seizoen en daar is niks mis mee.Maar mij gaat het er om, dat hij al weken niks meer laat zien en dat is verontrustend vind ik..

Bospolderaar
Spartaantje
10 dagen geleden

Vrijheid van meningsuiting natuurlijk ook voor Harroui, maar kan het bestuur dit soort interviews niet tegengaan, liefst door een overtuigend verhaal maar anders door een verbod. Staat er in de contracten niet iets over interviews e.d.?)
Hij zal toch niet expres disfunctioneren ?