De KNVB boog niet voor Sparta’s verzoek om rekening te houden met de belangen van Sparta. Maar naar het zich laat aanzien heeft bondscoach van Bert Konterman ditmaal wel oog gehad voor een eerlijker competitieverloop.


Voorzichtig compliment aan Konterman

Konterman heeft Duarte en Harroui namelijk op de stand-by lijst geplaatst, terwijl beiden normaal gesproken zeker wel bij de definitieve selectie zouden zitten. Fraser heeft laten weten dat hij een aantal maal gebeld heeft met Konterman en waarschijnlijk hebben deze gesprekken dus succes gehad. De KNVB toonde eerder geen enkele coulance, maar Bert Konterman heeft dus gemeend dat oefenpotjes van de Oranje beloften (op dit moment) niet zo belangrijk zijn, dat de Keuken Kampioen Divisie hieronder moet lijden. De soap is nog lang niet afgelopen voor dit seizoen, maar voorlopig een compliment richting (Fraser en) Konterman.

Het is te hopen dat voordat de overige 2 interlandweekenden die gaan komen, de clubs, de CED en de KNVB er samen op serieuze wijze uitkomen. Want er zijn natuurlijk nogal wat spelers die tegen (al dan niet jeugdigde) interlandrisico’s aanlopen (Duarte, Harroui, Martis, Breinburg, Alberto, Veldwijk, Saksela en Dervisoglu). Maar tegen Cambuur lijkt het dus mee te vallen.


Martis er ook bij tegen Cambuur

Suently Alberto is opgenomen in de definitieve selectie van Curacao. Bradley Martis, die ook in de voorselectie zat, maakt geen deel uit van de definitieve selectie. Dat is prettig, want het is nog niet zeker dat Vriends er weer bij kan zijn en dan is het altijd prettig om Martis achter de hand te hebben.

Breinburg?

Of Breinburg al dan niet voor Aruba gaat spelen wordt laterrrrrrr bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties