UPDATE: VOLGENS VI HADDEN SPARTA EN WILLEM II INTERESSE IN THOMAS MEISNER. IN IEDER GEVAL GAAT DE VERDEDIGER NAAR WILLEM II.

Voetbal International meldt dat Sparta dat verdediger Thomas Meissner wil halen. Meissner is bij ADO op het tweede plan geraakt.

De rechtsbenige Meissner staat niet alleen in de belangstelling van onze club, ook Willem II zou hem willen hebben, zo meldt VI. De 26-jarige Duitse centrale verdediger zou bij Sparta naast Chabot moeten komen te spelen. Meissner kan bij Sparta vrijwel zeker rekenen op een basisplaats, maar bij Willem II geldt eigenlijk hetzelfde, want Willem II heeft centraal achterin een prutsduo staan; het is zwakste deel van het Tilburgse elftal.

Thomas Meissner is 1 meter 91 lang en staat pas sinds kort op een zijspoor in Den Haag. Hij kwam dit toch nog tot 10 competitiewedstrijden en vorig seizoen kwam hij tot 28 competitiewedstrijden.

Van Eijden en Dumic (vrijwel zeker) als opties afgevallen

Sparta had interesse in Dumic. Maar volgens (opnieuw) VI heeft Utrecht inmiddels besloten Dumic in deze winter niet te laten gaan. Ook Van Eijden werd door diverse media met Sparta in verband gebracht, maar de kans dat hij komt is klein. Van den Brom heeft aangegeven aan Van Eijden dat AZ dit seizoen geen beroep meer op hem zal doen. Maar Van Eijden zelf wil liever niet bij een club spelen die degradatievoetbal speelt en wil liever niet op kunstgras voetballen. Mede naar aanleiding van deze houding gaf Advocaat al een keer aan dat Sparta niet zit te wachten op Van Eijden.

Ritzmaier?

Om de geruchtenmachine compleet te houden……..Sparta zoekt ook nog steeds versterking voor op het middenveld. Volgens Dennis van Bergen van het AD is Ritzmaier bij Sparta besproken als optie voor op het middenveld.

Deadline day

Woensdag 31 januari om middernacht sluit de winterse ’transferwindow’. Natuurlijk zijn er dan nog wel spelers op te halen die geen contract hebben, maar daar mikt Sparta niet op. Advocaat gaf al aan het met de selectie te gaan doen die hij donderdag 1 februari heeft.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties