GasverwarmingTvE tribune

Daar zit je dan met je duurbetaalde en verwarmde plaats op de Tonny van Ede tribune. Deze winter wordt het voor de meer vermogende Spartanen kou lijden. De gaskachels worden ontmanteld.

Niet moreel

Afgelopen week kregen de zakelijke relaties van Sparta de volgende boodschap te verwerken:

“Sparta Rotterdam stopt met het gebruik van de gasverwarming in het Sparta Stadion. Het systeem is verouderd en de investeringen om het systeem te vervangen zijn te hoog in relatie tot het gebruik. Tevens is het gebruik van de gasheaters met de huidige energieprijzen een steeds hogere kostenpost en is het ook, gezien de huidige situatie, moreel niet meer te verantwoorden om zoveel extra gas te verbruiken tijdens een thuiswedstrijd. Sparta Rotterdam zal de gasheaters op korte termijn laten verwijderen.”

Warme pizzapunten

Sparta komt de sponsors, die nu in de kou moet afzien, tegemoet met een mooi alternatief. Sinds de wedstrijd tegen N.E.C. worden warme pizza-punten in de Jupiler Lounge geserveerd. Mochten de sponsors het op de tribune te koud hebben gekregen, kunnen zij zich, voor de prijs van een muntje, een beetje opwarmen door een versgebakken pizza-punt te verorberen. Ook kunnen zij lekker naast de steenoven gaan staan die met hoge temperaturen verwarmd zal worden. Dat zorgt dan nog een beetje voor wat warmte. ITWM gaat er echter vanuit, nu de winter in aantocht is, dat het spel van Sparta zo hartverwarmend zal zijn dat heathers en pizza’s slechts een overbodige luxe zullen blijken.

Abonneer
Abonneren op
38 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties