Henk Fraser gaf vandaag een interview van ruim 5 minuten aan Rijnmond en gisteren was hij ook al te beluisteren op de offici�le Sparta website. Fraser zag de de interviewer van de offici�le Sparta website komen en dacht, dit gaat lang duren en ik ben gekkie Henkie niet, dus ik ga er maar eens even lekker bij zitten.

En gelijk heeft Fraser, want het interview duurde bijna een kwartier. Een kwartier lang een kritiekloos interview, met sobere antwoorden, zonder ook maar enige vernieuwende waarde is gewoon te lang. Dat is voor de luisteraar niet leuk en voor Fraser ook niet. Sparta is de laatste tijd goed bezig met gesprekjes voor en na de wedstrijd en vanaf het trainingskamp – waarvoor bij deze complimenten. Maar bij deze wel een gratis tippie: als er niets te melden is, zorg dan dat het ‘interview op zijn Spartaans’ binnen de 5 minuten blijft. Dat is prettiger voor iedereen.

Verder zijn beide interviews best geinig om even te beluisteren hoor, als je dan toch 20 minuten over hebt. Hieronder staan ze, maarrrrrrrr alvast een luisterwaarschuwing: de interviews zijn geschikt voor alle leeftijden en is niets nieuws onder de Spaanse zon.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties