Henk Fraser gaat zondag voor de bonuspunten. Even een uitleg: als je speelt tegen Vitesse, AZ, Ajax en onze buren van zuid dan is elk punt dat je haalt een bonuspunt. Met andere woorden: het zijn niet vanzelfsprekende punten die je in dergelijke duels kan halen, maar het is extra. Bonus dus!

Fraser sprak voor de camera van Sparta TV deze woorden uit. Hij geeft ook aan dat het gemis van het Sparta publiek deels het thuisvoordeel wegneemt. De fans waren de afgelopen seizoen een bron van inspiratie en motivatie. Door het missen van de trouwe supporters valt dat weg. “We moeten zonder doen, en daar moeten we mee omgaan.”, aldus de coach van Sparta.

“De deadline is pas voorbij als die voorbij is”

Fraser die in het interviewtje rekening had gehouden met deze situatie en de noodzaak begrijpt geeft ook aan dat de supporters in de thuiswedstrijd tegen Ajax – ondanks dat er niet gezongen mocht worden – toch belangrijk zijn voor het team. “Ze waren goed hoorbaar”

Zondag zullen op Reda Kharchouch en Tim Coremans alle spelers beschikbaar zijn. Het vertrek van Rayhi is nog niet opgevuld met een nieuwe aankoop. Fraser ziet graag nog 1 a 2 versterkingen komen ondanks dat het transferwindow binnenkort sluit. Hij zegt daarover “De deadline is pas voorbij als die voorbij is, dan weet je zeker dat het niet meer haalbaar is om spelers naar je toe te trekken. Dus ik ga er nog steeds voor, want ik denk dat we het nodig hebben. Daarbij besef ik dat het haalbaar moet zijn, maar dat ik niemand binnen de club hoef duidelijk te maken dat we 1 of 2 spelers bij zouden krijgen.”

Nieuw bod Harroui

En opzicht is dat laatste niet raar nu ook bekend werd dat FC Groningen opnieuw een bod gedaan heeft op Abdou Harroui. Althans dat meldt AD’s Sparta-watcher op Twitter:

Bron: Twitter

Henk Fraser voor de camera’s van Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
81 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties